Nema mesta u Barsi, Serija A ili PL?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 22.05.2018.
12:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Barselone ovog leta će najverovatnije napustiti "Kamp Nou".

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Stigao je Andre Gomeš u Barsu leta 2016. godine iz Valensije, platili su ga Katalonci 35 miliona evra, ali su se obavezali da će na ime određenih ponusa na "Mestalju" poslati još do 20 miliona evropskih novčanica.

Nije uspeo da opravda Portugalac očekivanja na "Kamp Nou", čitave sezone se piše o njegovom odlasku iz kluba, pa je vrlo verovatno da će promeniti sredinu tokom ovog leta.

Prema pisanju španskih medija, bivši fudbaler Benfike ima nekoliko ponuda na stolu, a kao najveći kandidati za njegov potpis slove klubovi iz Premijer lige i Serije A.

Iz PL su interesovanje pokazali Totenhem Sparsi, koji će na sve načine pokušati da se domognu nekog trofeja naredne sezone, kada u pogon bude pušten i renovirani "Vajt Hart Lejn".

Što se tiče ponude iz Serije A, u pitanju je Napoli, koji bi mogao da doživi velike promene ovog leta, podsetimo Mauricio Sari bi mogao da ide, a sa njim bi klub mogli da napusti i Žoržinjo, Hisaj, Hamšik, Mertens, Gulam i Kulibali.

"Mundo deportivo" je preneo i da je vezista pokupio svoje stvari nakon poslednjeg treninga Barselone, te je najverovatnije završio svoju neslavnu epizodu u Kataloniji.

Igrači uglavnom isprazne svoje garderobere po završetku sezone, zbog letnjeg prelaznog roka i moguće promene sredine, ali je Gomeš za razliku od većine u potpunosti ispraznio svoj, što je prema ovom španskom listu glavni pokazatelj da se Portugalac seli.

Čini se da je Totenhem ipak nešto bliži njegovom potpisu od Napolitanaca, kako je tokom sezone Gomeš promenio agenta, rastao se Žorže Mendešom i potpisao saradnju sa engleskim agentom Polom Martinom, pa se pretpostavlja da će pokušati da izdejstvuje prelazak na sever Londona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke