Nema dileme, Sarijeva revolucija. Lete četvorica standardnih, povratak čoveka koji je otišao zbog Alegrija?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.06.2019.
08:58
Izvor: Sportske.net

Manje više poznato ko nema mesta u planovima novog trenera, a mogli bismo, osim Iguaina, da vidimo još jedan iznenađujući povratak u klub.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Italija i dalje čeka da Juventus objavi ime trenera, u klubu su zakopčani, neki mediji i dalje čekaju iznenađenje, no, izgleda da će na kraju šansu dobiti Mauricio Sari.

Naime, čeka se da Abramovič da zeleno svetlo, da pristane da pusti trenera bez obeštećenja.

U međuvremenu, Sari već pravi planove, prema prvim informacijama, Juventus će sigurno prodati Kansela, a izgleda da Mandžukić, Matuidi i Kuadrado nisu u planovima kluba.

Odlazak Mandžukića otvara prostor ili za povratak Iguaina ili eventualno za dovođenje Ikardija, a Sari će forsirati i Mozesa Kina.

Planira se jedan veliki povratak, Mehdi Benatija koji je otišao zbog sukoba sa Alegrijem bi mogao da se vrati u klub. Utisak je sa se Juve prelako odrekao ovog štopera prošle zime, nema sumnje da bi on mogao da bude jedan od dvojice štopera koje Sari želi, umesto Kaseresa koji je otišao, i Barzaljija koji se povukao.

Za desnu stranu, umesto Kansela, prvi kandidat je Tripije iz Totenhema, mada Siti nudi Danila kao deo trampe. Juve i dalje radi na dovođenju veziste, Pogba je i dalje prva meta, u rezervi je Sergej Milinković-Savić, a još nije jasno šta je odluka Iska, koga Perez želi da proda.

U svakom slučaju, klub je spreman da uloži novac, pre svega ojača vezni red i poslednju liniju, kako bi Sari mogao da sprovede svoje ideje, za šta će mu biti potrebno vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Friday, 07.06.2019
21:29

Voleo bih da vidim Sandra i Danila ponovo zajedno, neverovatno kako je lik propao a kakav je fudbal igrao..

avatar
BlueMoon
Friday, 07.06.2019
13:28

Walker za Kansela,plus simbolicna doplata.Svima dobro,svi zadovoljni.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 07.06.2019
11:29

Nagadjanja , da se popuni vreme i stranice u novinama ...