Nema dileme, "Betmen" će biti najtraženiji napadač leta! Tri giganta u redu...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.03.2020.
11:18
Izvor: Sportske.net

Sigurno odlazi, cena se zna, ali će verovatno biti i manja. Top klubovi neće propustiti ovu šansu...

Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Jedno je sigurno, s obzirom na situaciju, ali i namere Arsenala, Pjer Emerik Obamejang biće najtraženiji napadač na svetu. Jer, ako je Lautaro Martinez možda i preskup za Barselonu zbog klauzule (ipak prva Mesijeva želja ostaje Nejmar), Gabonac će biti u izlogu.

Naime, on je obavestio Arsenal da neće produžiti ugovor koji ističe za godinu dana, zbog finansijske situacije kluba koji neće ni naredne godine igrati u Ligi šampiona, sigurno je da će ga prodati.

Već se zna i cena, 60 miliona evra, na prvi pogled nije veliki novac, ali "Betmen" je ušao u četvrtu deceniju, pitanje je koliko mu je dobrih sezona ostalo, sigurno da neće imati primanja manja od desetak miliona po sezoni.

Kako stoje stvari, zainteresovana su tri kluba, Barselona, ako ne može da dovede Lautara, zatim PSŽ jer neće otkupiti Ikardija i Mančester Junajted koji želi još jednog napadača uz Rašforda.

Sam Obamejang bi najradije u Španiju, odakle vuče deo korena, ali odlučivaće jasno Arsenal, retko ko može da ga plati, i makar se Arteta bunio zbog ovog plana kluba, jasno je da moraju da nekako popune kasu.


Kazino baner

Mnogi tvrde da je Obamejang u stvari kišobran Arsenala i da nema njega da bi klub bio u donjoj polovini tabele. On je dao 17 golova. Inače, top klubovi veruju da će cena biti manja jer Arsenal nema izbora i neće želeti da u leto 2021. izgubi kapitena bez obeštećenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 19.03.2020
15:13

Otici ce u Real ako ga budu pozvali-to mu je zelja..jednu godinu da premoste dok ne kupe nekog mladjeg i pouzdanog napadaca..pa onda Kina ili Amerika

avatar
RocknRolla
Thursday, 19.03.2020
14:49

Ceo zivot pricao kako mu je san da zaigra za Real a onda ce doci u Barselonu i reci da je ostvario svoj san xD

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 19.03.2020
13:46

Niko nece dati toliki novac za igraca od 31g

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 19.03.2020
13:16

Ima ocajnu realizaciju za top klubove, cesto masi nepromasivo, arsenal, roma, inter to je njegov njivo

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 19.03.2020
13:00

A sto Inter nije na spisku. Obamejang je doveden u vezu sa Interom kad su poceli Lautara da sele u Barsu. izmedju ostalog setice se neko izjave Obamejanga kad je iz Dortmunda prelazio u Arsenal pa je rekao pre nego sto je pojacao Arsenal sta ceka Milan i sto ne punudi za njega Dortmundu novac za otkup. tako da Obamejang zeli da zivi u Milano jos od ranije