Neki vozovi ne prolaze dva puta, kako je propao Pogbin transfer?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.03.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net

Samo sujeta i lični interes sprečili Pogbu da ode tamo gde je stvarno želeo...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Kako otkrivaju španski mediji, Zidan je svim silama posle prve osvojene Lige šampiona želeo da dovede Pogbu. Real je bio spreman da plati 120 miliona, koliko i Junajted, Juventusu, ali je problem bio u lošim odnosima Rajole i Pereza.

Mino Rajola nije mogao da računa na lavovsku proviziju koju je uzeo od Juventusa i Junajteda, plus je uspeo da dovede i Mihtarijana, uz Ibrahimovića na "Old Traford".

"Junajted će sa Pogbom biti bolji, to nije slučaj sa Realom", pričao je tih dana Rajola ubeđujući Pogbu koji je čekao rasplet u Americi.

Na kraju, Real je odustao, upravo zbog Perezovog odsustva želje da sarađuje sa Rajolom, pa se Pogba preselio u Junajted.

Sada ponovo pominje da je Real san svakog igrača, ali je rešen da ostane na "Old Trafordu", iako je mišljenje da Solskjer mora da ostane zvučalo kao upozorenje klubu.

U svakom slučaju Zidan će teško kupiti Pogbu ili Mbapea što su mu želje, najverovatnije stiže Azar ili eventualno Eriksen, a želi i našeg Milinković Savića, priča se da će i Kazemiro i Toni Kros napustiti "Bernabeu" na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Thursday, 21.03.2019
19:50

Gledao je kažu SMS-a protiv nemaca i odlučio da umesto 150, ponudi 200 eura za ovog izuzetnog igrača.

avatar
mrancic
Thursday, 21.03.2019
15:38

Dobar izbor za Junajted,ili Kros ili Kazemiro mada ne verujem da će otići.

avatar
Nenadd
Thursday, 21.03.2019
14:43

Ovaj pogba je mozda marketinski isplativ zbog cestog menjanja frizura ali je fudbalski totalno nebitan za ekipu i veoma je daleko da bude vodja bilo koje ekipe a kamoli Mutd

avatar
Anonymous Official
Thursday, 21.03.2019
22:55

Sigurno u top3 veziste ako ne trenutno i najbolji samo u prvenstvu je ucestvovao u 20golova 11G/9A. Kod genijalno Moua je bio i na klupi a da je od pocetka sezone kod OGS siguran sam da bi do kraja sezone ucestovao u preko 30golova.