Nekad smo se svađali, Džejms ili Hames, sad mu ostalo samo ime...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.11.2018.
11:36
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac bez izlaza, Real ravnodušan, situacija zaista loša...

Epa/Daniel Kopatsch
Epa/Daniel Kopatsch

Povezane vesti

Džejms Rodrigez želi svim silama da se vrati u Madrid. Đulen Lopetegi ga je hteo još letos, ali to nije bilo moguće, na pozajmici je do 2019. u Bajernu.

Sada je Lopetegi prošlost, Solari se nije odredio prema eventualnom povratku Kolumbijca koji ima ugovor sa Realom do 2021. probleme u Bajernu sa Nikom Kovačem i ne želi da izgubi proleće.

Njegov agent Mendeš je razgovarao sa Juventusom, ali oni nisu spremni da menjaju Dibalu za Rodrigeza, niti mogu da plate njegova primanja, ako ga pozajme.

Šta je sa Florentinom Perezom čiji je projekat sa Kolumbijcem, izuzev u prvoj sezoni bio prilično neuspešan.

On nije siguran, prvo, konkurencija je takva da bi Rodrigez samo pojačao konfuziju, sada je Sebajos ispred Iska i Asensija, tu ako dođe i Kolumbijac neko mora da ode. Verovatnija je varijanta da prodaju Rodrigeza, ali kako vratiti uloženi novac?

Drugi problem je pasoš.

Naime, Vinicijus Žunior je jedini igrač koji nema pasoš EU, ali ako stignu Palasios iz Rivera i Rodrigo iz Santosa to bi popunilo kvotu stranaca.

Da ne pričamo, ako oživi varijanta oko Nejmara, da bi to bio dodatni problem. Doduše, u Realu rade da Palasios na osnovu porekla dobije italijanski pasoš, ali to je za sada na dugom štapu.

Tako, da ostaje da Mendeš nađe rešenje, on bi mogao, kao u slučaju Kansela, da recimo dovođenje Rubena Neveša koga Juventus želi, uslovi i pozajmicom Rodrigeza, a ne treba zaboraviti ni da je agent De Hei, koga Juventus merka za 2020.

Videćemo šta će od svega biti, ali najbolji strelac Mundijala 2014. i tada velika zvezda Džejms Rodrigez nema previše opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
12:37

On je Džejms isto kao što je i Mendeš Žorge.

avatar
Man united
Friday, 23.11.2018
16:21

Каква ти је то логика? Лик је добио име по Џејмсу Бонду. За мене је логично онда да је Џејмс. Сем ако не постоји неки Хамес Бонд? Ја за таквог још нисам чуо. Чак, штавише, не постоји нико са таквим именом у Свету.

avatar
Man united
Friday, 23.11.2018
19:29

Где је то изјавио?

avatar
deki trbic
Friday, 23.11.2018
18:18

Bas tako druze, ime mu je britansko pa se tako i izgovara na ENGLESKOM a ne kako se na kolumbiskom ili spanskom govori...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
16:51

On je sam izjavio da se to cita Hames.