Neka visi Marselo!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 04.01.2019.
18:01
Izvor: Sportske.net

Našli krivca, statistika ih uverava da mu je svejedno i da gleda na drugu stranu...

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Španski mediji su se svim silama obrušili na Marsela posle utakmice protiv Viljareala. Brazilca optužuju da igra najgoru sezonu od 11 koliko je u Realu, da je krivac za oba gola.

Navode se podaci, ima mnogo manje intervencija i oduzetih lopti nego prošlih godina, pod Zidanom je imao dve više.

Izračunali su mu primljene golove, direktni je krivac protiv Đirone, Bilbaoa, Sevilje, Eibara, CSKA Moskve.

Nedostaje i u napadu, ima jednu asistenciju ove sezone, protiv Rome za 3:0, Marijanu kada je sve bilo gotovo. Prošle sezone je imao 13 asistencija, pre toga 11.

Real je, tvrde mediji, mnogo bolje delovao sa Reguljonom koji je menjao Marsela tokom povrede. Brazilac ovih godina kada su mu dubleri bili Koentrao, pa Teo Ernandez i nije imao pravu konkurenciju, sada mnogi tvrde da Solari treba da forsira klinca koji ima mnogo bolju statistiku, da ima više preciznih pasova, da uzima loptu više po utakmicu, da je posvećeniji odbrani i da je sa njim u timu Real primao manje golova.

Neki navijači veruju da je Marselu svejedno od kada je otišao Ronaldo, da se zasitio i da bi ga trebalo prodati. Juventus ga je želeo prošlog leta u paketu sa Kristijanom, ali Perez nije želeo da razgovara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Saturday, 05.01.2019
00:38

Smiješno je bilo šta bilo kome prigovoriti od ove generacije. Osvojili su sve što su mogli. Svemu dođe kraj, samo što su navijači previše razmaženi i uopšte se ne razumiju ne samo u fudbal, nego i u život.

avatar
GO HARD
Friday, 04.01.2019
23:13

Jeste krivac, neka igra levo krilo i onda ce biti jedan od najboljih na svojoj poziciji, ovako je beskoristan u odbrani.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 04.01.2019
20:25

Kako bi legao Milanu, to nije istina. Marselo Milanelo.