Nejmarova "zasluga", Pogba i Sergej zajedno!?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.03.2020.
09:33
Izvor: Sportske.net

Hoće li Lotito isterati svoje? Ovo je plan!

EPA/SHAWN THEW
EPA/SHAWN THEW

Povezane vesti

Današnja "Gazeta" piše da će Lotito isterati svoje.

Naime, posle fantastičnih partija ove sezone, unovčiće Sergeja Milinković Savića. Ponuda ima, pominjali smo Čelsi i Inter, ali oni ne mogu da se mere sa PSŽ.

Prema informacijama italijanskog lista, Leonardo svim silama želi da dovede Sergeja, i novcem od Nejmara planira da između ostalih kupi i Srbina.

Milinković Savić bi se idealno uklopio sa Veratijem, sledi rekonstrukcija veznog reda, Paredes, razočaravajući Erera i još par igrača bi mogli da napuste klub.

Parižani su razmišljali o Pogbi, ali Junajted drži ogromnu cenu, a problem je što bi Francuz radije u Juventus, nego u rodni grad. Ipak, engleski mediji tvrde da je njemu bitno da pobegne iz Junajteda i da bi na kraju krajeva prihvatio i odlazak u PSŽ, gde ga čekaju trofeji, ali i verovatno mogućnost da napravi nešto u Evropi.

baner


Suma za Sergeja biće oko 100 miliona evra, verovatno trocifrena sa bonusima, a Lacio bi to mogao da iskoristi da obnovi tim, Imobile i Luis Alberto ostaju, a cilj je da se prodajom Sergeja obezbedi dovođenje nekolicine igrača kako bi se pojačala konkurencija u borbi u Ligi šampiona i Seriji A naredne sezone. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 08.03.2020
15:01

Neka posalju Verrattija i novac za Pogbu

avatar
Аполо
Saturday, 07.03.2020
15:00

Pogbu prodajemo već godinu dana i nikako da prodamo :)

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 07.03.2020
11:26

Sergej je mnogo dobar igrač ali na svijetu na njegovoj poziciji ima makar 6-7 boljih igrača i svaku ponudu od 80+ miliona Lazio bi trebao da prihvati. Na kraju će vjerovatno izvući 90+ miliona što će biti sjajan posao ali današnje cijene su nestvarne.
Mnogo bih volio da Lazio uzme ligu ove sezone jer su mnogo simpatičan tim ali to će biti malo teže. Neka realnost je da naprave jak i stabilan tim koji će postati standardan u LS narednih sezona pa ko zna ako pogode sa transferima kao što su pogađali prije možda i iznenade Juventus i Inter

avatar
amigo999
Sunday, 08.03.2020
09:47

Ja sam ubedjen da ce se prodati najmanje za 100 mE i da ce Sergej imati godisnju platu najmanje 10 mE godisnje....Od veznih igraca, mislim da je najkompletniji i najbolji veznjak na svetu vec sada.....Moze da igra sve pozicije na sredini jednako dobro tj fantasticno. Ima snagu,brzinu, tehniku, pas, udarac,dribling..... Ima sve, fantastican i defanzivno i ofanzivno....

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 08.03.2020
15:02

amigo999 SMS komplentji od Pogbe da da kako da ne