Nejmarova objava "rata"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.08.2019.
12:01
Izvor: Sportske.net

Nikakvi pregovori ne dolaze u obzir. Šta će učiniti PSŽ?

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Nema načina za kompromis između Nejmara i Barselone. Tim je u Kini, Nejmar je sa ekipom, trenira, ali neće igrati u današnjem Superkupu protiv Rena u Šenženu.

Stigle su i slike sa treninga, ponovo se žalio na povredu zbog koje je propustio prolećni deo sezone, međutim to nije uzrok što neće igrati.

On nije spreman, tvrdi klub, a Nejmar ne želi da se ni pojavi na terenu.

On je odbio u Kini da ponovo razgovara sa Leonardom o mogućnosti da ostane još jednu sezonu, ne pada mu na pamet, sve što želi je da PSŽ prihvati ponudu Barselone.

Ali, nema pomaka, Katalonci pokušavaju da se reše Kutinja, makar i na pozajmicu sa obavezni otkupom, prodali su Malkoma, ali ni to nije dovoljno novca, videćemo hoće li uspeti u nameri da uzmu za Rakitića 50 miliona.

Od Juventusa su tražili 15 miliona i klauzulu o ponovnom otkupu za mladog desnog beka Mirandu, na koga Valverde ne računa ovu sezonu.

Problem je tajming, iz Katara je stigao nalog da se posao završi sledeće nedelje ili da se pregovori oko Nejmara obustave. Sa druge strane, PSŽ i dalje ne dopušta nikakvu mogućnost da uzme igrače u zamenu i traži 180 miliona. Ne žele ni pozajmicu Nejmara sa obaveznim otkupom, pa sve te opcije nisu na stolu.

Ali, Barselona računa da ako Nejmar krene u štrajk, odnosno odbije da igra, PSŽ mora da popusti. Međutim, Leonardo je već rekao da je klub spreman da zadrži Nejmara protiv njegove volje, a Al-Kelaifi, predsednik, da niko nije ni primoravao Brazilca da pre dve sezone prihvati ponudu Parižana.

Ekipa se danas vraća posle meča u Evropu, Nejmarovi agenti čekaju u Parizu, cilj je da se stvari ubrzaju. Ali, za sada je manevarski prostor veoma mali...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 04.08.2019
00:19

Tvrd je orah zagrizao.

avatar
Amalainter
Saturday, 03.08.2019
13:31

Ovaj Nejmar misli da moze sta hoce...

avatar
Liga BBVA
Saturday, 03.08.2019
13:09

K'o da već gledam Neymara na 'prevaspitavanju' i 'učenju pameti' u Parizu. :D

avatar
zabac86
Saturday, 03.08.2019
12:27

Eto kako novac utiče na igrače. Misle ako primaju tolike pare da su neko i nešto i da su bogom dani. A šta fali klubu da ga suspenduje zbog nepoštovanja ugovornih obaveza i lepo da ga ne plaća. On će da ih tuži a na klubu je da obezbedi dokaze o njegovom ponašanju, izmišljenim povredama... Pa kad ih jednom sportski sud oskudi za takvo ponašanje trebalo bi i drugi klubovi da krenu u borbu sa maminim mazama.

avatar
Korisnicko_ime
Saturday, 03.08.2019
12:03

E moj neimaru, nikad ni do kolena mesiju i ronaldu