Nejmare slobodan si, PSŽ ima najbolju ideju za zamenu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.10.2018.
08:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da neka vrsta dogovora postoji, ali ko će platiti ovu sumu za Nejmara. Parižani nemaju ništa protiv, rešenje je jedino logično!

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

I dalje se ne smiruje situacija oko Nejmara. Iz Pariza stižu priče da zaista ima obećanje i klauzulu da može da ode za 220 miliona, i da bi mogao da realizuje transfer već na leto.

Klauzula navodno važi za 2019. i 2020. kada je još manja, a "Nej" hoće natrag u Barselonu, šanse za to su male.

Jasno, Real želi da dovede veliku zvezdu, njima neće biti problem da plate pomenutu sumu, pogotovo će postati zagrejani, ako Azar produži ugovor da Čelsijem, što im ne dozvoljava puno manevarskog prostora.

Ono što je jasno je da bi i sami tražili zamenu, a francuski mediji tvrde da bi u tom slučaju Antoan Grizman stigao u domovinu. On sam je odbio Barselonu, ali čini se da nije baš najsrećniji u Atletiku kome ne ide najbolje ove sezone, kao da ni sa Koštom nije u dobrim odnosima.

Spekuliše se da ima klauzulu od 150 miliona evra u ugovoru koju bi PSŽ platio posle prodaje Nejmara i doveo Francuza na "Park Prinčeva".

Za sada, sve je u domenu spekulacija, ali čini se da je i Al Kelaifiju dosta Nejmara i njegovim mušica, da Brazilac nema motivaciju, da je u senci Mbapea i da gleda ponovo ka Primeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 19.10.2018
18:03

Nema sanse. Ako nije otisao u Barsu zbog Atletika nece ni u PSG. Marsijal deluje realno pojacanje za njih.

avatar
DropkickMurphys
Friday, 19.10.2018
13:03

Nejmar ce biti,ako vec i nije,najomrazeniji fudbaler danasnjice.Kao i vecini Brazilaca,lojalnost klubu,timski rad,su mu strani,uz sumnjive moralne karakteristike,i uz problematican mentalitet i uz uticaj halapljivog oca,a sve to u kombinaciji sa sopstvenim egom,odvesce Nejmara na potpuno drugu stranu,od zeljene.Hoce ZL,a prosto nije najbolji.U Barsi mu smeta Mesi,u Psz-u Mbape.Videcemo.

avatar
No rules
Friday, 19.10.2018
12:29

Dje god da ode Nejmar, sportski svijet ce sledecih 10-ak godina pisati samo o potezima i igri genijalnog Mbapea!

avatar
Bor1s
Friday, 19.10.2018
12:07

Covjek pobjegao iz Barse da ne bi bio u sjenci Mesija, a sada oce da pobjegne iz Pariza da ne bi bio u sjenci Mbapea? E kakva tragi-komedija od covjeka. Kako on zamislja da bude najbolji na svijetu ako non-stop bjezi od "konkurencije"?

avatar
Red Wolf
Friday, 19.10.2018
11:34

Ово са Гризманом нема никаквог смисла.Одбио је Барсуда би играо за за ПСЖ који сигурно не поштује као ни 80% француза. Игра у бољем клубу, јачем и историјски много значајнијем у далеко јачој и конкурентниојој лиги не видим ни један разлог да би прешао чак има и одличну плату у АТМ. А да ли се слаже са Коштом то бог зна, Кошта није у добрим односима ни са рођеном мајком сигурно какав је.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 19.10.2018
11:33

Kakav potez bi bilo to , jos jedan svetski prvak u napadu , pored Mbapea ...

avatar
Raky_b
Friday, 19.10.2018
09:46

"Najbolji na svetu", a pobegao iz Barce da ne bi bio u senci Mesija (i Ronalda) a u Parizu ga docekalo dete i totalni mrak.

avatar
LuisSuarezFB
Friday, 19.10.2018
09:19

Kakva senka. Oboje su prvi strelci lige, u LS Neymar ima 3 Mbape 2 gola. Ostavite po strani reprezentaciju, onda je Ronaldo u senci Matuidija. Ako Mbape nastavi ovako do kraja sezone pa napisite to, a ne na osnovu SP. Preci ce kad tad u Real

avatar
Rasel Krou
Friday, 19.10.2018
09:16

Sta je mislio ovaj klovn, da ce mu biti bolje u Ligi 1 nego u Primeri? Koliko mu fale jaki mecevi najbolje se vidjelo protiv Reala u LS i Belgije na SP, nije mogao da se sastavi. Nadam se da ce Perez biti razuman i fokusirati se na Azara a ako to ne uspije onda na neke druge igrace tipa Mbape ili Kejn jer Nejmara ne bi volio u Realu.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 19.10.2018
08:54

Pustite to, usli smo u finale! Nejmar deluje po levoj strani, Grizman tesko da moze da mu bude (prava) zamena.