Nejmar zavapio, "Pustite me kući", stavio u problem tri kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.06.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Stvari su sada mnogo jasnije, ali imaće princip spojenih sudova na još neke transfere...

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Više nema dileme, Nejmar je saoštio iz Brazila da ne želi više da igra za PSŽ.

On je navodno predsedniku Al-Kelaifiju rekao da hoće kući posle dve godine u Parizu, a njegova porodica je već počeka da traži mesto za stanovanje u drugom mandatu u Barseloni.

Neće ići lako, ali postoji volja obe strane da se posao završi. PSŽ neće nezadovoljnog igrača, ali želi da izvuče najviše iz ovog transfera, njihova ideja je, da uz novac, dobiju Kutinja ili Rakitića, mada se i dalje pominje Dembele.

Barsina svlačionica pritiska klub da vrati Nejmara.

"Ko ne bi želeo da igra sa drugim najboljim igračem sveta", javno pita Suarez, a Mesi i Pike koji su lideri u svlačionici bi mnogo radije videli Nejmara nego Grizmana.

Sada je Francuz u teškoj poziciji, malo je verovatno da bi i on i Nejmar mogli da završe na "Kamp Nou", Atletiko mu je već našao zamenu, u pitanju je Žoao Feliks koji navodno sigurno stiže u Madrid.

Ali, ko će sada platiti klauzulu za Grizmana. PSŽ možda, ako budu tražili zamenu za Nejmara, a ponovo se pominje Junajted, mada je pitanje kolika je motivacija francuskog napadača da igra van Lige šampiona.

Francuski mediji smatraju da bi PSŽ napravio dobar posao prodajom Nejmara, oslobodio mesto lidera za Mbapea, zadržao Kavanija koji bi potpisao ugovor do kraja karijere, a dobio i sredstva da dovede Kulibalija ili De Lihta, kao i igrača sredine terena, u slučaju da Rakitić pristane da bude deo dogovora.

Kako sada stvari stoje, Nej će natrag u Barsu, a to će imati posledice na dalji razvoj transfer leta u Evropi...

Jer, sada Atletiko, PSŽ i Barsa moraju da menjaju planove, a kako će sve sve završiti, to niko ne može da pretpostavi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Wednesday, 19.06.2019
13:09

Neću više da se igram, vratite mi moje krpice... 'oću kući, neću više da se igram. :D Ostaće velika tajna šta su mu to radili u Barsi pa se tamo ponašao k'o da je normalan?

avatar
zeks
Wednesday, 19.06.2019
12:15

Ne,ne i ne. Za 220m moze mnogo bolje da se sredi tim. Skrtare na de Lihtu za par miliona a vratili bi ovoga posle svega sto je ucinio,jos bi mu i dali isto kao i u PSG. Samo Grizman, za Nejmara su vrata Barse zatvorena

avatar
Red blood
Wednesday, 19.06.2019
10:28

Koje je derle ovaj Neymar.
A Barselona bi me totalno razocarala kada bi ga vratila..

avatar
1
Wednesday, 19.06.2019
09:16
avatar
Südkurve München
Wednesday, 19.06.2019
09:16

"Ko ne bi želeo da igra sa drugim najboljim igračem sveta", javno pita Suarez
Otkada je Nejmar drugi najbolji igrac na svijetu ??