Nejmar već na plaži, zna gde će igrati naredne sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.05.2020.
12:55
Izvor: Sportske.net

Po svemu sudeći, priča će biti završena, sad je samo pitanje kad se vraća u Evropu...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Nejmar je već napustio odavno Francusku, na plažama Brazila se opušta, šampionat je završen, mada ostaje nejasno šta će se desiti u avgustu ako bude nastavljena Liga šampiona.

Protokol je veoma jasan, morao bi u karantin 14 dana, pre nego što se pridruži ekipi, ali Leonardo i Al-Kelaifi razmišljaju da ekipu povuku u Katar u julu i da Ligu šampiona kao domaćini igraju u zemlji iz koje su im vlasnici.

Ali, šta će biti sa Nejmarom.

Najverovatnije ništa.

Kako se priča, PSŽ je već obavešten od strane Barselone da novca nema, da neće ni pokušavati sa Nejmarom, pa je za Brazilca na stolu novi ugovor čime bi produžio vernost klubu do 2024.

On će čekati, ali računica je jasna. Barselona mora da proda Kutinja, Umtitija, Todiba i još par igrača, kako bi oslobodila prostor za par igrača, jedan je Lautaro ili Verner, dakle napadač je prioritet. Drugi je vezista, pominje se trampa sa Juventusom, Pjanić za Artura, a odlaskom Artura, odlazi igrač koga je Nejmar preporučio i koji je deo njegovog klana i jedan od najboljih prijatelja.

I Kike Setijen smatra da je nerealno da se Nejmar vrati, i da se odrekne neverovatnog novca, PSŽ i dalje traži mnogo para i čitav posao bi koštao Barselonu oko 400 miliona evra u najboljem slučaju za klub.

Bonus 10


Oni taj novac nemaju, pa će, kako smo rekli, sve snage uložiti u dovođenje Lautara Martineza, a Nejmar nema neku drugu ponudu, pregovarao je prošle godine sa Juventusom koji je nudio Dibalu i novac, ali sada ni za živu glavu ne bi prodali Argentinca. Real ima druge planove, pa je izgleda već sigurno da će Brazilac produžiti ugovor i ostati u Parizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar 7
Saturday, 02.05.2020
09:20

Fudbal ne pamti ovako marketinski eksploatisanog igraca.
Kada ovo kazem mislim na odnos koliko daje/koliko mu se pruza.
Jedina logika je ogromno brazilsko trziste.
Zamislite dokle to ide kad malo malo ovog "sarlatana" porede sa samim Peleom...degutantno.On sam ima ispred sebe barem 20 brazilica kojima nije ni blizu po svim igrackim aspektima...osim cirkuskim tackama.
Mozda me demantuje i eventualno odvede Brazil ka svetskoj tituli ali kako sada igra,kako se ponasa,mentalno stanje,intelekt...tesko.
Recimo da nijedan od trojice danas najcesce u superlativima pominjanih igraca nema mentalitet vodje...apsolutno ne.
Mesi u tom smislu ponekad povuce..Ronaldo vise izvikano nego stvarno..i dalje je tu ispred svega "kult sopstvene licnosti"..Nejmar gotovo nikada.
Setimo se Maradone iznad svih..podprosecene ekipe toga vremena(Barsa,Argentina,Napoli)...delovalo je kao da su u oblacima predvodjeni Maradonom.Zatim Zidan..nevidjena,generalska sila.
Usudicu se da kazem i Ronaldinjo..onako vrckav,nasmejan,ali ipak,vodja,zvezda vodilja svojim saigracima.
Od danasnjih igraca taj kvalitet ima ali ga nazolost nije do kraja potvrdio Zlatan Ibrahimovic.