Nejmar stigao u Torino, "čet od pola milijarde evra", zavisi od Pogbe?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.07.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga se dešava iza kulisa još pet dana do povratka u Pariz, Nejmar na sve načine pokušava da ode iz kluba.

EPA-EFE/PIYAL ADHIKARY
EPA-EFE/PIYAL ADHIKARY

Povezane vesti

Nejmar je stigao u Torino, ne u Juventus, već kod Kristijana Ronalda. U pitanju je snimanje marketinškog spota, Brazilac čeka da Barselona uradi nešto po pitanju njegovog povratka, ali za sada nema proboja.

Španski mediji tvrde da je "Nej" čak poslao poruku na "čet" grupu u kojoj su Južnoamerikanci koji su zajedno igrali u Barsu i da je molio Mesija i Suareza da mu pomognu da se vrati.

Ova informacija je objavljena pod naslovom "Čet od pola milijarde evra", koliko bi koštao Nejmarov povratak. On bi uz obeštećenje, potpisao šestogodišnji ugovor vredan 50 miliona neto po sezoni, odnosno u njega bi bilo uloženo oko 300 miliona, a jasna je namera Katalonaca da on bude Mesijev naslednik.

Ali, Barsina strategija je jasna, Nejmara neće platiti više od 200 miliona, i to uključuje trampe, recimo Kutinja koji bi vredeo oko 100 u celom poslu i Malkoma koji je procenjen na 40 miliona.

Malkom mora da ode, ako se vrati Nejmar je zauzima mesto stranca.

Bilo kako bilo PSŽ umesto pregovora, Nejmara nudi Realu, znaju za želju Florentina Pereza. Ona je više marketinška nego što je Nejmar potreban "Los Blankosima", Real ne bi ubacivao igrače u trampu već bi ponudio novac za fudbalera. Perez je bio u kontaktu sa Nejmarom seniorom do kraja maja, ali je tada igrač rekao da ga ne zanima Real, iako bi mogao da računa na veću platu, već da želi samo Barsu.

Zidan je protiv dovođenja Brazilca, on jedino želi Pogbu, ali nova ponuda je odbijena. Naime, 100 miliona i Sebaljos nisu dovoljni, sa "Old Traforda" je stigla informacija da ne prihvataju nikakve trejdove i kusure u igračima, žele samo novac.

"Marka" tvrdi da Perez gubi strpljenje, da će na kraju prekinuti pregovore sa "Đavolima" i okrenuti se Nejmaru, iako rizikuje novi sukob sa Zidanom.

Ali, kod predsednika Reala, marketing i novac su na prvom mestu, poznato je da on veruje da samo "Nej" može da popuni tu rupu nastalu odlaskom Ronalda u Juventus.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 10.07.2019
23:07

danas su spanski mediji potvrdili da Nejmar nije bio ponudjen Realu niti ga uprava kluba zeli...dugo godina je bio Perezova zelja ali je u poslednjih par sezona svojim ponasanjem i povredama prestao biti meta kluba

avatar
Topovi nad Londonom
Wednesday, 10.07.2019
21:43

On ne vredi ni 100 milliona

avatar
Badr Hari
Wednesday, 10.07.2019
13:32

Veliko iznenađenje za mene bi bilo da je Perez ikada ponudio Sebaljosa + 100m€ za ovu prevaru od igrača, a još veće bi bilo ako ga kupi i za evro više od toga. Malo manje iznenađenje bi bilo da plati Neymara preko 200m€, a najmanje bi bilo da ne kupi nijednog. Ustvari do kupovine Luke Jovića (bio sam ubeđen da ga ili neće dovesti ili da ga neče platiti više od 10-20m€) i nije bilo iznenađenja by Perez kada su transferi u pitanju - kupi jeftino do max. realno, a prodaj papreno. I bio je potpuno u pravu, naročito za fudbalere koje nije hteo da kupi za ove ili one pare, uprkos lošim rezultatima Reala prošle sezone.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 10.07.2019
18:09

A da ti lepo ponovo napises komentar i izbacis rec 'iznenadjenje'?

avatar
Badr Hari
Thursday, 11.07.2019
04:13

A da ti lepo preskočiš čitanje komentara kada naletiš na reč koja ti se ne dopada?

avatar
Nemanjici
Wednesday, 10.07.2019
20:29

Sta ti pricas? Pogledaj malo statistiku pa ce ti neke stvari biti jasne, ako vec nisi gledao kako covek igra. Slazem se da je fensic i sminker, pozer. Ali to su neke stvari u koje se danasnji fudbal pretvorio. Manekeni.

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 10.07.2019
12:32

Kakve Neymar ima veze s Pogbe?! Pa ne igraju ni slicne pozicije, njih zanima samo Mbappe od napadaca. Dosao je Hazard i Jovic, Pogba ili Eriksen ce doci i tako ce zavrsiti prelazni. MANU sigurno ima nekog igraca dogovoreng ako zele samo novac. Ma da po meni bi bila dobra ponuda 120mil i Ceballos pa da se zavrsi taj posao. Naravno da mu treba biti veca cijena ako se ukljucuje neki igrac.