Nejmar rekao rodbini: "Pakujte se, imam novi klub"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.11.2018.
19:33
Izvor: Sportske.net

Brazilac navodno prema informacijama "El Ćiringita" priča o tome kao gotovoj stvari, ali mi bismo ipak ovo uzeli sa rezervom.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Španci su poznati po dimnim bombama, ali je novinar Đozep Pedrelol šokirao javnost informacijom da je Nejmar rekao prijateljima, ali i nekim članovima porodice da menja klub.

On ne samo da je nagovestio povratak u Barselonu, već je navodno rekao da je stvar završena i da se spremaju za povratak u Kataloniju posle dve godine.

Ne želi da pregovara sa Realom, to je navodno i saopštio ocu, pokajao se i sada veruje da bi ga Barselona primila nazad.

Katalonci bi da prodaju Dembelea, verovatno će otići i Rakitić, priča se i o odricanju od Albe, Vidala i još nekolicine igrača, prave prostor da vrate "bludnog sina".

Oni bi morali da plate oko 220 miliona evra, koliko su i dobili za Nejmara, ali je sigurno da bi Brazilac morao da smanji platu, pa je ipak pitanje koliko su ove informacije tačne.

One se zasnivaju pre svega na glasinama, ali i najavama da UEFA neće popustiti i da će PSŽ morati da se odrekne zbog FFP jedne velike zvezde, kao i da su mnogo spremniji da se liše Brazilca nego Mbapea.

Šta će od svega biti videćemo, tek nema sumnje da nas čeka nova sapunska opera tokom leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 20.11.2018
23:49
avatar
_mladenq
Tuesday, 20.11.2018
22:46

'priča se i o odricanju od Albe', roflmario

avatar
P. S.
Tuesday, 20.11.2018
20:52

Nadasve realno. :D Dembele će verovatno otići, Vidal takođe, pa još i 'nekolicina igrača', ali odricanje od Albe bi već bilo previše čak i za ovakvu upravu Barse. Realnije je očekivati da Camp Nou stadion napusti Barselonu negoli da to uradi Rakitić ili da Valverde podnese ostavku za Novu godinu nego da makar i ovakva Barsa ponovo prihvati Neymara (ako on uopšte i želi da se vrati). Uh, ne, ipak sam preterao... možda je ipak realnije da Neymaru postave crveni tepih negoli da Valverde ikada podnese ostavku. :D

avatar
Mirjevac
Tuesday, 20.11.2018
22:21

U bre ali se ti ovde naisa svega ali ni malo onog pravog, Nejmar je marka i ako dodje u barcu ponovo ce da budu naj bolji i bez njega su naj bolji, ali eto sa njim su jos bolji ce da budu!

avatar
Ccedo
Tuesday, 20.11.2018
20:38

Igrao bi on izmenu u Brazilu u vreme Ronalda Rivalda Carlosa ....

avatar
Tuesday, 20.11.2018
21:01

kod ti dade minus nema pojma o fudbalu

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 20.11.2018
22:32

Ne bi bio pozvan uopste u reprezentaciju u to vreme.

avatar
Ccedo
Tuesday, 20.11.2018
21:20

Verovatno neko ko se nije bio ni rodio u vreme dok su oni igrali i kad je Brazil bio reprezentacija za nekoliko klasa ispred drugih.