Nejmar postavio uslove Realu, evo koga hoće za saigrače!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.01.2018.
09:00
Izvor: Sportske.net

Slično je uradio i letos u Parizu, ali Madriđani ipak nisu PSŽ...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

U nedostatku januarskih transfera u Realu, madridski mediji se bave letnjim prelaznim rokom.

Biće velikih promena, to je više nego jasno, mada su neke mete koje se pominju, nerealne.

Ono što je jasno je da je Kepa otpao, pisali smo juče, Real sada traži novog golmana, i Kurtoa je želja i eventualnovog Zidanovog naslednika Jogija Leva.

Međutim, golman Čelsija ima ponudu da postane najplaćeniji na svetu, pa ćemo videti kako će se čitava priča rasplesti.

Sa druge strane, premija ostaje Nejmar, deluje nemoguće, ali Perez ne odustaje. Spreman je na sve, Brazilac je u lošim odnosima sa saigračima, kao i trenerom Emerijem, videćemo da li može da izdejstvuje transfer.

Ali, i on ima neke uslove i to ne sam finansijske, želeo bi da Real oformi novi napad, dakle bez Bejla, Ronalda i Benzeme, da dovedu Grizamana i Azara. Što se tiče ovog prvog on je pred vratima Barse, ali "AS" insistira da postoji tajni plan, da Perez plati Atletiku više nego što klauzula vredi, više od 100 miliona (to je urađeno u slučaju Tea Ernandeza) i tako "ispoštuje" gradskog rivala sa kojim ima dobre odnose.

Takođe, Nejmar želi da Real dovede i Azara, za koga smatra da bi se sjajno uklopio, Belgijanac ne potpisuje novi ugovor, njegov otac je pregovarao sa Perezom, Čelsi ga je upozorio da ne čini takve stvari, pa je sam igrač morao da izjavi da to nema nikakve veze sa njim.

Bilo kako bilo, do Kejna će Real teško, a navodno Nejmar ne smatra da bi to bio idealan vođa napada, a sa druge strane, ne bi želeo ni da igra sa Ikardijem, priča se da nema neko visoko mišljenje o Argentincu.

Ovo je slična priča onoj koja se pojavila letos, kada je Nejmar prelazio u PSŽ i uslovljavao dolazak angažovanjem nekih igrača, ali Real nije PSŽ, a i teško je videti kako se Parižani odriču Nejmara, mada nas je fudbal naučio da ništa nije nemoguće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 24.01.2018
12:28

Neymar previse igra Master Ligu

avatar
Armani
Tuesday, 23.01.2018
21:15

Niti bi grizmann otisao u real prije barse a i da dodju i on i neymar pokraj ovakve barse nemaju nikakve sanse.

avatar
neme
Tuesday, 23.01.2018
19:17

Kakve nebuloze neko postavlja uslove Realu skim ce da igra pa nije vam to cas fizickog gde ja kazem necu da igram s onim debelim.

avatar
_mladen_
Tuesday, 23.01.2018
13:34

Haha kakve su ovo price majko moja. xD

avatar
Perajambor
Tuesday, 23.01.2018
15:08

Fale im još Luk Skajvoker i Dart Vejder....P.S i onaj mali zeleni😃😃

avatar
ofsajd
Tuesday, 23.01.2018
13:01

azar i nejmar u jednom timu... nek mi samo objasni kako bi se to uklopilo dva igraca koja igraju istu poziciju i nejmar kome sve smeta ako nije po njegovom, i azar koji je vrhunski lider ekipe... samo bi budala pomislila da bi se oni uklopili.. nejmar ne bi mogao da igra sa azarom.. nije bio zadovoljan sa mesiom a definitivno nejmar nije ni pola dobar kao azar tako da... samo bi budala pomislila da se njih dvojica spoje...

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 23.01.2018
12:02

Gluposti...ako bi doveli Grizmana i Azara, sta ce im Nejmar

avatar
Don Andres
Tuesday, 23.01.2018
11:30

da ste makar napisali da zeli neke brazilce sa sobom u timu pa da covjek i povjeruje (:

avatar
Gaucho10
Tuesday, 23.01.2018
11:15

Ovom Nejmaru nista nije sveto.Sta on radi, koje poteze vuce za sobom..Ne znamnToliko dobar odnos je imao sa Leom i Luisom i onda otisao u PSG..Sada navodno hoce kod najveceg rivala, uslovljava igrace, ne igra kad mu se ne igra.nPa on se ponasa kao da je Bog fudbala, kako li bi trebali onda da se ponasaju Mesi i Ronaldo.Njih dvojica po toj logici mogu slobodno da sednu na teren u sred tekme i niko im ne sme nista.nNe znam, nek je sa srecom Nejmare, ali mislim da ce malo uraditi u fudbalu, s obzirom kakav je igrac i talenat u pitanju.

avatar
Susaeta
Tuesday, 23.01.2018
10:28
avatar
ixyco96
Tuesday, 23.01.2018
23:10

veze s'vezom :')