Nejmar opet u Barsi? Stigao i drugi najvažniji poziv!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 12.03.2018.
21:04
Izvor: Sportske.net

Deluje kao nemoguća misija, ali ne i za njih!

EPA/FERNANDO BIZERRA
EPA/FERNANDO BIZERRA

Povezane vesti

Proteklih dana mediji su intenzivno počeli da pišu o odlasku Nejmara iz Pari sen Žermena, a od danas se pojavljuju i glasine o povratku u Barselonu.

Ruku na srce, ovo je u domenima naučne fantastike, svi znamo da se tuži sa Barsom, da se sa upravom rastao u svađi, da su pale teške reči.

Međutim, što se igrača tiče, oni lično bi voleli da se Nejmar vrati na Kamp nou.

To je otvoreno rekao i Ivan Rakitić, mediji pišu da je to Mesijeva velika želja, a sada je svoj javni stav izneo i Nejmarov najbolji prijatelj iz reprezentacije Brazila - Filipe Kutinjo.

"Moram da priznam da se slažem sa Rakitićem. Nejmar je veliki grač- Igram sa njim u reprezentaciji i to je prava privilegija. Bilo bi sjajno da se vrati i naravno da su naša vrata za njega otvorena ako i on to želi", rekao je Kutinjo.

On je takođe prokomentarisao i novajliju Barse - Artura, koji će na leto stići iz Gremija.

"Artur je odličan igrač i sa njim sam takođe imao priliku da igram u reprezentaciji. On donosi mnogo kvaliteta, ima jak karakter na terenu i van njega", istakao je Kutinjo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 13.03.2018
01:08

Ali ako je Rakitic rekao...

avatar
adidas forever
Monday, 12.03.2018
22:36

Ne znam koliko bi pomoglo da kažem da želim da se Neymar vrati pa da se vrati ili da kažem da ne želim da ikada više igra za Barsu pa da se ne vrati? Otprilike se isto toliko pitaju i Kutinjo, Rakitić i Messi zajedno. :D

avatar
MESSSIKING
Monday, 12.03.2018
22:10

Svi znamo da do ovoga nece doci. Prvo i najvaznije je da je Neymar otisao od Barse i ne zeli vise da igra u tom klubu i sigurno se ne bi vracao. Drugo je to da se oni medjusobno tuze za pare (Barsa i Neymar) i tu nema neke ljubavi. Ako se desi da Neymar predje ovog leta u Spaniju, bice to iskljucivo Real i to se zna vec odavno.

avatar
mladenq_
Monday, 12.03.2018
22:31

Ali Rakitic smatra da bi bilo dobro da se Neymar vrati:D

avatar
Catalá
Monday, 12.03.2018
22:45

Tako smo svi govorili letos,pa on pređe u PSŽ.Imaš li objašnjenje za ovo...?