Nejmar odbio i Mesija!? Čemu ćutanje?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.08.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Brazilac ne popušta, jednostavno, rok je prošao, sada više Katalonci nemaju prioritet...

EPA/JASON SZENES
EPA/JASON SZENES

Povezane vesti

Nejmar je ponovo odbio poziv da javno kaže da želi samo u Barselonu i time praktično olakša posao Kataloncima. Navodno, ni poziv Mesija nije pomogao, Brazilac je čekao Barselonu, sada se okreće drugim ponudama.

On smatra da je učinio i previše, da je pristao na ogromno smanjenje plate, ali i da Barsa ne čini dovoljno da ubedi PSŽ.

Katalonci su izgleda spremni da ubace Dembelea u sporazum, no, Francuz kategorički odbija da se vrati u domovinu. Ponovo je povređen, a izgleda da su priče o njegovom nesportskom životu ohladile i Parižane.

Podsetimo, PSŽ želi 100 miliona, Dembelea i Semeda, ne pristaje na pozajmicu sa otkupom. Odbili su i Real, 100 miliona, Navasa, Rodrigeza ili Bejla, ali "Los Blankosi" ne odustaju.

Videćemo šta će se desiti za vikend, Tuhel traži da Nejmar zaigra protiv Tuluza i Brazilac nema kuda, zna se ko ga plaća. "Mundo Deportivo" piše da ako bude u timu, to će povećati šanse da ostane u klubu.

Jer, ni Nejmar neće rizikovati sukob sa Parižanima, pre svega zbog sponzora koji čine veći deo njegovih prihoda i ne gledaju blagonakloni na ono što se dešava.

Katalonski "Sport" tvrdi da će nova ponuda biti Dembele, Semedo i deo novca oko pedesetak miliona, dok bi ostatak isplatili naredne godine.

Saga se nastavlja i trajaće verovatno i sledeće nedelje, postoji volja PSŽ da prodaju nezadovoljnog igrača, ali pod svojim uslovima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Friday, 23.08.2019
14:22

Eto, čovek je učinio i 'previše', pristao na smanjenje plate, čak je dao i prioritet Kataloncima do određenog roka (rekavši to u sebi), a oni nisu hteli da plate ni 250-300m€ da ga dovedu, pa čak ni da daju pola tima po izboru PSG-a i 100m€ pride. I šta sad još hoće od njega? Da kaže kako ne želi da ide u Real, a želi? Bzvz...

I što je najgore potpuno je u pravu ukoliko je Barsa uopšte želela da ga dovede nazad. Da sam na mestu Katalonaca ne bih ga prihvatio ni za dž, a da sam na mestu Pereza doveo bih ga za 150m€ i ni centa više (toliko će im se vrlo brzo vratiti kroz marketing, kakve god im probleme pravio) i to u aranžmanu xy m€ + najbezvezniji mogući igrači Reala (bez da PSG išta bira) po najmanje transfermarkt cenama.

avatar
Nenadd
Friday, 23.08.2019
12:31

Tsko treba odraditi, taman se resiti Dembelea i Semeda i jos dovesti nekog desnog beka za podrsku, moze i neko iskusniji

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 23.08.2019
11:45

Ko da je mesi neki faktor pa njegov poziv moze nesto promeniti, neymar je vec pokazao da mu je taj lik totalno nebitan

avatar
Jasminn
Friday, 23.08.2019
18:12

Skoro svi na ovom portalu su tebi pokazali da si nebitan, pa se ti non stop javljas kad je tema Barca i Messi

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 23.08.2019
10:58

Kada bi se pravili ugovori u kojima bi plata zavisila od broja odigranih meceva i ucinka u istim ,onda bi klubovi imali moc u odnosu na igrace. Ovako ,obavezu se da mu placaju npr 30 mil godisnje i on moze da sedi na klupi,na tribinama ili igra Golf kao Bejl.

avatar
Jasminn
Friday, 23.08.2019
18:19

Nije bas sve tako crno ili bjelo. Ne igras li padnes u zaborav prestanes biti zanimljiv i sponzorima, izgubis bonuse. Samo razmisli Michael Jordan ima danas 56 godina a jos uvijek dobija godisnje oko 100 mil od Nikea. Mislim nije sad Neymar Jordan ali Neymar jos uvijek igra.

avatar
Steffmajster
Friday, 23.08.2019
10:17

a kako je to odbio Messija? Kakav je to navodni povik Messija, dajte malo vise informacija

avatar
Badr Hari
Friday, 23.08.2019
17:06

Lako, kao i Pique-a. Pre neki dan ga je Pique zvao i trazio da javno kaze kako ga Real ne zanima, a on to nije hteo. Ja sam se pitao otkud ga nije Messi zvao, kad eto... Sa obzirom da je Messijeva konacna i da je naredio Barsi da mu dovedu prijatelja Neymara (inace Barsa nije htela ni da cuje za njega) zanimljivo je da je odbio i Messijev apel. Znaci li to da Messi nije svemocan kada su kadrovska pitanja u klubu i repki u igri ili su ga ovi 'malko' prekombinovali, pa sad ispade i 'vrhovni Bog transfera' nemocan?

Ili je to mozda odgovor onima koji ce se zapitati otkud Neymar vec nije u Barsi sa obzirom da je Messi licno resio da ga vrati? Ako je to onda mozemo da ocekujemo uskoro slicna objasnjenja na temu kako su i zasto otisli Xavi, Iniesta, Dani Alves, Mascherano kada ih je Messi stitio i uslovljavao svoj ostanak njihovim ostancima? Ili kako je Andre Gomes prodat 3 godine nakon sto ga je Messi isterao iz kluba? Ili... a mozda je lakse da navedem onih par fudbalera u ciji se transfer Messi nije 'umesao'?

avatar
Steffmajster
Saturday, 24.08.2019
20:07