Nejmar naručio poklon od Deda-Mraza, iz Finske stigao odgovor, klauzula za leto 2020. godine!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.12.2018.
08:58
Izvor: Sportske.net

Otkrivena klauzula u ugovoru, on želi da se stvari brže odigravaju, ali čak i da ga PSŽ stavi na transfer listu, izgleda da Deda-Mraz nije svemoćan.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Nejmar želi da se vrati u Barselonu, to više nije tajna. Kako smo i pisali, on ima saveznike u svlačionici Katalonaca, pre svega Mesija, a PSŽ bi mogao da ga proda zbog FFP.

Oni će naravno tražiti novac uložen u Brazilca, što Barselona svakako neće da plati, niti može da plaća 35 miliona po sezoni Nejmara. Doduše, spreman je da smanji apetite, no, ovaj transfer ipak ostaje daleko.

Real čeka rasplet, oni bi pre Azara, ali ako Perez bude uspeo da se oslobodi Iska i Asensija, tačnije proda tandem mladih igrača za veliki novac, imaće za oba transfera što bi moglo da bude pravo "galaktičko" leto u Madridu.

No, Nejmar je od Deda-Mraza, kažu u Kataloniji poželeo Barselonu, a možda mu želja bude ispunjena sa godinu dana zakašnjenja.

Naime, kako "AS" otkriva, postoji klauzula u ugovoru Brazilca, ali ne za ovo, već leto 2020. i ona iznosi 160 miliona evra.

Zvuči logično, jer ugovor sa PSŽ ima do 2022. i to bi bila optimalna cena dve godine pre isteka ugovora.

U Barseloni ipak više razmišljaju o zameni za Suareza, ako bi izdvojili veliki novac, Hari Kejn je prva meta, mada će za to biti potrebno pravo bogatstvo.

Kako će se završiti saga oko Nejmara videćemo, tek jasno je da su njegovi planovi vezani za Španiju, pominjao je i Englesku, no, za sada nema ponuda, a priče o Mančester Junajtedu su bile samo izmišljotine medija zasnovane na njegovoj izjavi da bi voleo da se oproba u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Friday, 28.12.2018
17:51

Voljeo bih da pukne PSZ cisto kako bi Barsa vratila Nejmara. Ali sta onda raditi sa Kutinjom i Dembeleom, zaista navala bi bila vrhunska ali kako ih uklopiti i zadovoljiti sve...

avatar
ixyco96
Wednesday, 26.12.2018
14:30

Kejn? prva meta ? :'D

avatar
amigo999
Wednesday, 26.12.2018
12:18

Nejmar izjavio da ne voli engleski fizicki fudbal, posto je on prefinjeni tehnicar i talent. To je kao da mesas guslare sa rokerima....Razliciti tipovi i stilovi koje je glupo mesati....Za PL su momci koji su visoki 190 cm+, 90kg + i trce 90 minuta kao ludi( Lukaku, Felaini,Matic...)....

avatar
Misosesic
Wednesday, 26.12.2018
11:26

Barsa ne može da dovede Nejmara za 200M ali razmišlja o Kejnu za 250M?Real se nije trošio nekoliko prelaznih rokova a prodavao je za velike pare.Real ima pare za oba igrača ali logično da spusta cenu.Mislim da ce Real da proba dovesti Mbapea i Azara.

avatar
JC\'90
Wednesday, 26.12.2018
10:52

Ako on dodje moze u spica umesto Suareza. Po krilima Mesi i Dembele