Nejmar ljut, Totenhem dobio pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.01.2018.
11:55
Izvor: Sportske.net

Brazilac prošao lekarske preglede, sve je gotovo.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Lukas Moura je prošao preglede i tokom dana potpisaće ugovor sa Totenhemom. Više nema dileme, Brazilac koji je bio meta Intera, ali i još par klubova je ostvario plan, otišao iz Pariza gde nije dobijao šansu.

Ispratili su ga prijatelji, pre svih Nejmar koji je izjavom da je Moura mogao da igra više ponovo odapeo otrovnu strelicu prema treneru Emeriju.

Markinjoš, još jedan iz klana Brazilaca je prijatelju poželeo svu sreću uz nadu da će dobiti minute i izboriti se za mesto u "Selesao".

Moura je bio na marginama, on je drugi igrač "Svetaca" koji stiže u London, u Totenhem, pre njega, to je učinio Orije letos.

Do kraja dana iz Pariza bi mogao da ode "El Flako" Pastore, sa kojim se dogovara odlazak u Inter, zapelo je oko formule, Italijani nude 5 miliona evra za pozajmicu, ali ne žele da se obavežu na otkup, na čemu PSŽ insistira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 31.01.2018
14:55

Realno nije pokazao nista za ovih par godina koliko je tu.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 31.01.2018
13:38

Eto vam nas otpadak. Aj jos jednog da uvalimo i da ispeglamo ffp za leto i nova pojacanja

avatar
Z
Wednesday, 31.01.2018
13:30

A umesto koga da igra vise? Njega? Cak ni Di Marija nema sigurno mesto, o Pastoreu da ne pricam.....Neka Nejmaru odmah daju i funkciju trenera i sportskog direktora....greota da se mali nervira

avatar
Savoa
Wednesday, 31.01.2018
13:13

Hmm...Bice zanimljivo gledati Mouru...Potencijalna bomba.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 31.01.2018
13:11

Svaka cast Nejmaru kako sve stize,te kucaj se sa Mesijem,pa se kucaj sa Suarezom,pa otidji u Barsu,pa do Brazila,pa se svadjaj sa svim saigracima,pa budi ljut na upravu a i na saigrace,pa daj 30 golova i 15 asistencija na 25utakmica,pa radi reklame,pa odradi trenige,pa njemu ako dan ne traje 60 sati,nznm.