Nejmar "Kraljević"? Oglasili se i Parižani!

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.09.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Upućena vrlo snažna poruka.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Nejmar i Real Madrid - priča kojoj nema kraja!

Još od kako se Brazilac preselio u Pariz, sve su glasniji navodi da je to samo manevar kako bi izbegao direktan transfer iz Barselone u Real, čak se pričalo i da je namerno puštena informacija da želi da se vrati u Barsu, ali da to navijači nisu želeli.

Tako bi dobio sjajan alibi za prelazak u redove ljutog rivala, a potencijalnoj "bombi" bi se zaradovali i dva premijerligaša.

Ipak, čelnik PSŽ-a Al Kelaifi jasno je stavio do znanja španskom klubu da Nejmar nije na prodaju, pa je čak uputio i reči koje bi mogle da se protumače i kao pretnja.

"Ne sviđa nam se što se Nejmar povezuje sa Realom, razgovarali smo sa njima jer nas to frustrira, nije pošteno da drugi klubovi pričaju o našim igračima."

"Dva kluba imaju jako dobar odnos i Madriđani veoma poštuju Pari Sen Žermen, nadam se da je to jedina istina. U suprotnom, moraćemo da reagujemo," zapretio je čelnik kluba sa Parka prinčeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 14.09.2018
16:56

Samo ga vi drzite sto dalje od Reala.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 14.09.2018
13:27

PSG prica nekom sta je posteno...

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.09.2018
12:22

PSZ je izgubio i ono malo kredibiliteta koji su gradili poslednje decenije dovodjenjem igraca koji je veci od kluba i koji ih drzi kao taoce. Nej i Real, to nije vise ni bitno jer i da predje on igra fudbal na brznu tako da nema vise od tri sezone, mozda nekim cudom cetri na vrhunskom nivou a njegov vrhunski nivo i nije toliko visok kao sto se mislilo.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 14.09.2018
11:11

Jasno mu da Nejmara ne bi mogli da zadrze. Real je daleko veci klub, a Nejmar igrac koji bi napravio velike problema da bi isterao po svom. Nadam se da nece doci u Real.

avatar
Friday, 14.09.2018
14:40

po čemu veći što su osvajali neke trofeje znamo svi na kakav način ,a pariz je mlad klub i neda naser samo tako

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.09.2018
18:55

Ma nema sanse da ostane tamo vise 2,3 sezone od kada je dosao.