Nejmar između čekića i nakovnja! Ultimatum, "senior" pokvario sve?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.07.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Problem je sada više nego jasan, taktika Parižana takođe. Stvar mora da se završi u narednih sedam dana.

AP Photo/Andre Penner
AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Situacija oko Nejmara ulazi u završnu fazu. Naime, Brazilac i Barselona su dobili rok, ako stvar ne bude gotova do kraja jula, fudbaler će ostati u Pari Sen Žermenu.

Katalonci nemaju novca, njihova ponuda je i dalje, dva igrača i 40 miliona, radi se o Kutinju i Dembeleu, ali su Parižani to odbili.

Al-Kelaifi je razgovarao sa gazdama u Kataru, odlučeno je da se Nejmaru predoči da ima još nedelju dana i da posle toga više nema pregovora.

Njegovu reakciju nije teško zamisliti, ali ima ugovor do 2022. i nemoćan je u ovoj situaciji, tim pre što bi kršenje klupske discipline značilo i kazne i udaljavanje iz tima, Rabio i Ben Arfa su to osetili i mada je Nejmar mnogo veće ime, Leonardo je čvrsto rešen da zavede disciplinu.

Barselona traži rešenje, oni navodno uveravaju Nejmara da će sve završiti povoljno, odnosno da će do kraja prelaznog roka ponovo biti igrač Barselone.

Međutim, ne veruju Nejmaru Senioru. Naime, oni su igraču rekli da otac pravi problem pregovorima sa drugim klubovima, diže cenu i izbacuje Barsu iz igre.

Činjenica je da je senior pokušavao da nagovori sina da prihvati ponudu Reala, mada ni "Merengesi" osim Bejla nemaju baš koga da ponude u trampu, uz novac.

Tu je u najboljoj poziciji Juventus, Dibala i Matuidi, plus oko 80 miliona evra bi bili dovoljni da se Brazilac preseli u Torino, ali nikakvih šansi da se ovo dogodi nema.

Iako će Juve možda prodati Argentinca i iskusnog Francuza, oni ne samo da nemaju novca za Nejmarovu platu, već im nije ni potreban, imaju previše igrača u ofanzivi.

Dakle, čekaju se narednih sedam dana, kada bi trebalo da bude poznato hoće li se "Nej" vratiti u Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 24.07.2019
05:11

U PSGu su stvarno ludi ako su odbili Coutinha,Dembela i 40mil.

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 23.07.2019
15:01

Ma vraća se sigurno, daće ga skroz povoljno, i to je bolje nego da ga pošalju na tribine. Dembele i 50-60 miliona i biće sasvim dovoljno

avatar
Liga BBVA
Tuesday, 23.07.2019
13:32

Neće se sigurno priča oko Neymara završiti za 7 dana, jer bi to mnoge koštalo tiraža, a oni to neće dopustiti. Najrealniji epilog bi bio ostanak Neymara u PSG-u najmanje do januara.

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 23.07.2019
12:30

Neće ovaj niđe... kao što rekoh.