Nejmar ima rešenje za PSŽ i Barsu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.05.2019.
13:23
Izvor: Sportske.net

Braz‎ilac bi mogao da pomogne u rešavanju jedne od najvećih transfer saga predstojećeg prelaznog roka.

Epa/Ian Langsdon
Epa/Ian Langsdon

Povezane vesti

Barsa je još u januaru kaparisala Frenkija De Jonga od Ajaksa, platiće 75 miliona evra, sa bonusima bi transfer Holanđanina na "Kamp Nou" mogao da iznese i do 90 miliona evra.

Žele i njegovog dobrog prijatelja, kapitena Ajaksa Matisa de Lihta, ali potrebno je pronaći novac za talentovanog štopera, ali i ostati u granicama FFP.

Ima Barsa još jednu veliku želju, a to je Antoan Grizman, koji je objavio da ovog leta napušta madridski Atletiko.

Pojedini mediji pišu da ima dogovor sa Barsom, drugi to demantuju, a u igri je i Pari sen Žermen, koji bi takođe voleo da vidi francuskog reprezentativca u svojim redovima.



Jasno je da će Barsa morati da proda i neke od važnijih i skupljih igrača kako bi sakupila novac za sva ova pojačanja, a čini se da bivši igrač ove ekipe ima rešenje.

Najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena Nejmar, želi naredne sezone na "Parku prinčeva" igra u društvu kolege iz reprezentacije i svog dobrog priljatelja Filipea Kutinja.

Brazilac se nije snašao u Barsi, iako je u januaru prošle godine stigao kao ogromno pojačanje.

Zbog toga bi mogao da bude žrtvovan kako bi se sakupio novac za Grizmana, koji košta oko 120 milliona evra, pa se čini da bi njegov prelazak u PSŽ rešio sve dileme.

Kutinjo bi se pridružio Nejmaru u Parizu, bili bi izuzetno motivisani da ostvare zajedno uspeh, a Barsa bi sakupila novac za Grizmana.

Zbog De Lihta bi morali da se reše i jednog defanzivca, šuška se da je to Umtiti, za kojeg je zainteresovan veliki broj klubova.

Dakle, PSŽ i Barsa bi ponovo mogli da posluju, ovoga puta na obostrano zadovoljstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke