Nejmar baš očajan, nije samo Barsa, pristaje da ode u jedan od ova četiri kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.07.2019.
09:02
Izvor: Sportske.net

Brazilcu sada samo bitno da pobegne iz Pariza, ali nijedan od ovih transfera nije realan. Njegova marketinška vrednost sada veća od igračke...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nejmar svim silama želi iz PSŽ, to je potvrdio i trener Tuhel koji je priznao da mu je Brazilac na kraju prošle sezone rekao da ne želi više da igra za tim, i da hoće da se vrati u Barselonu.

Problem za Katalonce je novac, nemaju ga, jedino što bi mogli je da ponude igrače, Kutinja i Dembelea, plus 40 miliona, navodno je Pini Zahavi doneo tu ponudu, ali Parižani su odbili. Od igrača ih zanima samo Umtiti, on košta oko 60 miliona, ostalo bi Barsa morala da plati, što je nemoguća misija.

Naravno, ostaje varijanta da se Kutinjo recimo vrati u Liverpul, da Dembele ode u Bajern, ali sve to je jako komplikovano, pitanje je koliko će Katalonci imati vremena da realizuju te transfere i onda otkupe Nejmara.

Današnji "Mundo deportivo" piše da Brazilac pristaje i na druge solucije, da je preko nekih agenata ponuđen u još nekoliko klubova Evrope.

Prvo Realu, ali oni su se ohladili, Zidan ne želi Nejmara, iako Perez shvata marketinšku stranu posla. Takođe, Real bi mogao da prodajom igrača skupi novac, no, čini se da su za to male šanse ovog leta.

Bajern nema naviku da plaća igrače toliko, iako bi njima Nejmar posle odlaska Robena i Riberija bio potreban, a Juventus takođe nema novac, teško je verovati, i da imaju, da bi ga uložili u Brazilca. Njihova meta leta je bio Pogba, a on je jeftiniji od Nejmara.

Jedini koji bi sebi mogao da priušti Brazilca je Mančester Junajted. No, Solskjer ima druge planove, na kraju krajeva on će potrošiti oko 250 miliona evra, ako stignu Megvajer i Bruno Fernandes ili eventulno naš Sergej Milinković-Savić. Kupio je već Van-Bisaku i Džejmsa, i čini se da ulaganje novih 200 miliona u igrača nije realno.

Zaista, "Nej" ima malo opcija, čekaće Barselonu, ali katalonski mediji su i dalje sumnjičavi, posle dolaska Grizmana i zbog odnosa Barse i PSŽ da će transfer biti realizovan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Wednesday, 17.07.2019
14:06

Šanse su mu realno vrlo male da ode bilo gde, bar do januara, a možda i juna iduće godine. Biće zanimljivo videti kako će izgledati njegov ostanak u PSG-u.

avatar
deki trbic
Wednesday, 17.07.2019
13:22

Bolje ovako Kutinjo, Semedo i Umtiti + 50 miliona

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 17.07.2019
11:55

Daleko ti bila kuca ....

avatar
Nemanjici
Wednesday, 17.07.2019
11:46

Pa nek PSG smanji malo apetite.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 17.07.2019
10:15

Ionako ima previse igraca u napadu.Kod majstora Valverdea ce Suarez imati zagarantovanu startnu bez obzira u kakvoj je formi,dok ce se Kutinjo,Grizman i Dembele boriti za to levo krilo iako jedino Dembeleu to prirodna pozicija.Ako hoce da im bar 4 od 5 ovih igraca igra moraju menjati formaciju u 4-2-3-1

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 17.07.2019
09:56

Ne treba ovaj maneken, imam osecaj da gde god ode osim barse da se nece ni truditi, da ce biti isto kao u psz

avatar
MarioJ
Wednesday, 17.07.2019
09:55

Ovog cirkusanta u klubu nikad poželio ne bi. Nezadovoljan Barsom, sada i PSŽ i pored enormnih plata i statusa nedodirljivog...

avatar
JC\'90
Wednesday, 17.07.2019
09:38

Nej u Man Utd za Marsijala i Pogbu. Svi srecni. Ili u Barsu za Kutinja i Rakitica

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 19.07.2019
04:34

U tom slucaju bi samo PSG mogao biti srecan