Neizvesna sudbina veziste Pari Sen Žermena, Italijani vrebaju!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 13.08.2018.
13:46
Izvor: Sportske.net

Adrijen Rabio nikako da prelomi.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je odlično zapošeo novu sezonu u francuskoj ligi, dobili su Kaen sa 3:0, a Rabio je bio strelac drugog gola na meču.

Iako je francuski vezista započeo utakmicu, njegov trener nije siguran da li će on ostati u klubu. Rabio se povezivao sa brojnim timovima, a sa Barselonom je čak i dogovorio lične uslove, ali taj transfer je propao.

"Nije sigurno da li će Adrijen ostati u Parizu, to je njegova odluka."

Tomas Tuhel, novi trener aktuelnog francuskog šampiona nije siguran u sudbinu ovog fantastičnog igrača koji je nezadovoljan trenutnim statusom u timu i to ne krije, a da li će prelomiti i otići u Italiju?

Milan i Juventus bi vrlo rado videli ovog dvadesettrogodišnjeg igrača u svojim redovima. Juventus se odavno interesuje za Rabioa, dok je sportski direktor Milana Leonardo veliki fan ovog igrača.

"Za mene je on odličan igrač. On može dosta da napreduje i da postane vrhunska klasa", rekao je Tuhel za svog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Monday, 13.08.2018
22:08

Rabio je sjajan igrac ali mislim da je potrebniji Milanu i da bi bio jedan od glavnih igraca sto nije slucaj sa Juventusom.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 13.08.2018
14:15

I'M BURNING INSIDE

avatar
mrancic
Monday, 13.08.2018
13:57

Dragocen igrač,neophodan bio za Junajted.A Murinjo navalio na štopere.Da pojača bunker.Sa Švedom,Ererom i Matićem napravio bi čudo na sredini.I Pogba ne bi toliko zezao kao neophodan,što sada jeste.Da je Junajted jurio mlade dobre igrače za napad i vezu,drugu bi priču danas pričali.Siti prošle sezone dao 100 golova , on kupuje krilo.Ni jedan njegov štoper nije bolji od Bajia.