Neizvesna sudbina heroja Liverpula?

Autor: Stefan Matić
sreda 05.06.2019.
16:49
Izvor: Sportske.net

Napadaču ostalo još samo godinu dana ugovora sa "Redsima".

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Klub sa "Enfilda" ima tešku, dugu ali i veoma uspešnu sezonu iza sebe. Klopovi izabranici su završili godinu u visokom ritmu, u Madridu je osvojena šesta titula prvaka Evrope.

Bili su bolji od Totenhema u "premijerligaškom" okršaju sa 2:0, golovima Mohameda Salaha i Divoka Origija.

Može se reći da je dvadesetčetvorogodišnji napadač i rešio meč, Klop je svog rezervistu ubacio u 58. minutu da bi Origi postigao drugi gol na meču, u trenutku kada su "Pevci" pritisli odbranu "Redsa" .

Posle velikog slavlja mladi napadač je nastavio sezonu sa reprezentacijom Belgije, gde ga čekaju utakmice u okviru kvalifikacija za sledeće prvenstvo Evrope.

"Osećam se prijatno u Liverpulu i jasno je da bih hteo tu da i ostanem. Ostala mi je još jedan godina ugovora tako da ne želim da pričam mnogo o mojoj budućnosti. Napravljeni su prvi koraci sa čelnicima kluba tako da verujem da će uslediti ponuda za produžetak saradnje", izjavio je napadač na pres-konferenciji svoje reprezentacije.

Britain Soccer Premier League

Belgiju i Origija čekaju sada tri meča u okviru evropskih kvalifikacija, prva na repertoaru je za tri dana kada će ugostiti reprezentaciju Kazakhstana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Thursday, 06.06.2019
00:01

Veoma zahvalan igrac

avatar
äxwell
Wednesday, 05.06.2019
22:23

Nema dileme da ga Klop cijeni. Tek je napunio 24 godine, znaci jos nije dostigao vrhunac. Momak nema problema da sjedi na klupi, ne zali se, ne jauce..Sto se tice pozicija, moze se reci da je fleksibilan. Moze ga koristiti na poziciji Manea ali i na poziciji Firmina po potrebi. Odlican je sa klupe..Daje nevjerovatno vazne golove..Po meni, nema dileme da ce mu uprava produziti saradnju.

avatar
La bestia negra
Wednesday, 05.06.2019
17:16

Bolji od onog buzdovana sto je kao 1993,a ima minimum 35 godina

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 05.06.2019
16:56

Nije neki igrac ali je talican.