Nedved ispunio uslove, sad je sve do Rajole!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.02.2019.
09:23
Izvor: Sportske.net

Što je tražio, dobio je, to mu je i saopšteno, ali on mora da završi posao do kraja...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Juventus je ispunio uslove Mina Rajole, Matijs De Liht će dobiti između šest i sedam miliona po sezoni ako potpiše za "Bjankonere", menadžeru ide masna provizija, i sada je sve na njemu.

Naime, posle razgovora Nedveda sa Rajolom, stvari su vrlo jasne, što se novca tiče, štoper Ajaksa ne mora da brine, ali njegov menadžer mora da završi posao sa Holanđanima.

Juventus neće ulaziti ni u kakvu trku sa ostalim klubovima i dizanje cene. Barselona je zainteresovana, kao i engleski klubovi, ali nijedna ponuda sem Juventusove nije stigla u Amsterdam.

Paratići je gledao De Lihta protiv Reala, namera je da upari njega, Ruganija i Romera iz Đenove kao štopere za sledeću deceniju, ali sigurno da Juve nema nameru da plati 70 miliona evra koji se pominju kao zahtev "Kopljanika".

Sada je sve na Rajoli koji gura svog pulena u Juve, iako bi on radije u Barselonu. Ali, moraće da čeka, tek ako Umtiti bude prodan, Katalonci će se okrenuti De Lihtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 17.02.2019
18:33

Kupuj to I to odmah

avatar
BASKA-DEL-PIERO
Sunday, 17.02.2019
13:47

Poceo Juve da radi kako treba ne samo za djabe dobijati prosek igrace akcije rastu profit je veci sto vise boljih igraca imas

avatar
MarioJ
Sunday, 17.02.2019
13:16

Više od 50 ne treba dati.

avatar
Lilian Thuram
Sunday, 17.02.2019
12:51

Ovo je smejurija...