Neće Napoli, hoće među "Bjankonere", nad glavom mu visi zatvor!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.05.2018.
08:52
Izvor: Sportske.net

Njegov agent je ponudio povratak u klub u kome je najbolje igrao, ali sada je fudbal u drugom planu. Situacija veoma ozbiljna...

EPA/FELIPE TRUEBA
EPA/FELIPE TRUEBA

Povezane vesti

Arturo Vidal je na meti Napolija, ali on želi da se vrati u Juventus. Bajern je spreman da ga proda, verovatno za istu sumu koju je platio Italijanima, oko 40 miliona evra.

Čini se da u Juventusu nisu baš zainteresovani za bivšeg igrača, problem nije u Vidalovim igrama, on je na terenu bio odličan, već ponašanju van terena.

Često je, pogotovo kada ode na pripreme reprezentacije imao problema sa alkoholom, ali je i u Torinu u par navrata napravio problem tučama po lokalima u alkoholisanom stanju.

Isto je radio u Minhenu, ali tamo je završio na sudu.

Naime, kako tvrdi "Bild" posle tuče u diskoteci, napada na goste, prevrtanja stolova u kome su učestvovali Vidal, njegov problematični brat, kao i nekoliko prijatelja, podignuta je optužnica koja podrazumeva i napad za šta je predviđena oštra kazna.

Maksimalna kazna je 10 godina zatvora, jasno, teško je verovati da će se to desiti, ali bi Vidal mogao da bude osuđena na zatvorsku kaznu. On bi mogao ipak da prihvati uslovnu kaznu zatvora, ako mu bude ponuđena nagodba i jasno da obešteti žrtve napada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Stojkovski_fb
Friday, 25.05.2018
08:59

Predobar igrac je bio u Juventusu, kompletan box to box , poslednu sezonu imao je 15 golova i 15 ass i najvise oduzetih lopti u evropu ali nadvor od terenu je bio uzasan i neprofesionalan... Svako zasluzuje vtoro sansu pa makar i za 40 mil ali mislim da ne ide tako i u Juventusu.