Neće kod Klopa, izabrao Bajern, otpada Argentinac?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.05.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se Bavarci odlučili za novo pojačanje, ostao je još fudbaler Lila i prelazni rok bio mogao da bude završen pre nego što je i počeo...

EPA/FILIP SINGER
EPA/FILIP SINGER

Povezane vesti

Liverpul je u trci za Tima Vernera, ali on je odbio transfer u Englesku. Želi samo u Bajern, mada Lajpcig traži veći novac, Bavarci su pregovore otvorili sa 30 miliona evra, Red Bulov klub traži duplo više.

No, kako prenose engleski mediji, na kraju bi mogla da odluči želja igrača, pa se veruje da će nemački reprezentativac koji je ove sezone postigao 19 golova i imao 11 asistencija stići u Bavarsku.

Time će verovatno biti zaokružena pojačanja u napadu, Nemci su imali plan da dovedu i Dibalu, ali Juve okleva, traži 100 miliona, ne pristaje da recimo Boateng bude deo sporazuma.

Zbog toga je Verner mnogo realnija meta, za Dibalu neće biti novca, traže se još par igrača sredine terena, jedan krilni napadač, prva meta je Nikolas Pepe iz Lila koji košta oko 70 miliona evra.

Već su stigli Pavard i Ernandez u odbrani, a klub će napustiti Rodrigez koga nemački šampion neće otkupiti od Reala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zivko Perovic
Saturday, 18.05.2019
12:32

Malo se pricalo do pre neki dan,mislim da ce bajern dovesti Sanea,u napadu sa wernerom i gnabrijem,kao u reprezentaciji...dobro bi dosao i rodri iz atletika,odlicna zamena za martineza,slican tip ograca ali jos bolji od njega...mozda zijeh kao i grizman,rebic takodje bi bio odlicno pojacanje,slican tip igraca kao mandzukic

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 14.05.2019
22:45

Ovo je odavno dogovoreno, Dibala je preskup, a daleko je od zeljene forme... Sto se tice Hamesa, još ništa nije odlučeno, tako da ne treba uzimati zdravo za gotovo da ide... Rumenige je rekao da tek treba da se održi sastanak! Ja lično smatram da za 40 miliona evra ne mozemo da kupimo bolju desetku od njega i da ga treba uzeti, ali videćemo... Salihamidzic je pre koji dan bio u Madridu da pregovara oko ekog igrača, mediji pikuju na Rodrija... Za Kjezu je poslata ponuda, a piše se da je i Zijeh dogovoren! Nojer, Nibel, Ulrajh - Humels, De Liht, Pavard, Ernandez, Kimih, Alaba -Rodri, Martinez, Toliso, Tiago Gorecka, Hames, Miler - Koman, Gnabri, Kjeza, Zijeh, Verner i Leva bi trebali da budu igrači Bajerna za sledeću sezonu!

avatar
Karambol
Tuesday, 14.05.2019
13:42

Verner Pepe i Rebic ja mislim da ce pojacati Bajern na leto..

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 14.05.2019
12:13

Rabio, De Liht i Cavani... i pa pa ;)

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 14.05.2019
10:19

Ma znao sam da ce u Bayern kakav Liverpool i Klopp, opet nece osvojiti nisata jer su vjeciti gubitnici.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 14.05.2019
10:07

Pre tacno nedelju dana ste napisali da im nude 25, dobro se secam toga, a i proverio sam.