Ne vredi, Junajted mora da kupi napadača! Koje su opcije?

Autor: Stefan Matić
nedelja 19.01.2020.
21:20
Izvor: Sportske.net

Pred Vudvardom i ekipom stresnih dvanaest dana.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

"Crveni đavoli" su izgubili najveću utakmicu engleskog fudbala, bolji od Solskjerovog tima je bio Livepul sa 2:0. Klopovi puleni su napravili još jedan korak bliže tituli možda i onaj presudni pošto su i Lester i Mančester Siti kiksnuli u ovom kolu.

Naredno kolo već kreće u utorak. Što se tiče Junajteda jasno je da duže vreme nećemo videti Markusa Rašforda u prvoj postavi, engleski napadač će po nekim prognozama imati i pauzu od dva meseca zbog povrede leđa.

Geri Nevil, nekadašnji kapiten "crvenih đavola" a sada analitičar na Skaj Sportu napomenuo je da Junajted mora što pre dovesti napadača. Solskjer je posle povrede Rašforda ostao na Grinvudu i Marsijalu. Englez tek ulazi u prvi tim dok je francuski ofanzivac pokazao svoje boljke u završnici.

Pominju se četiri imena. Na spisku su Tomas Miler, Musa Dembele, Timo Verner i Kšištof Pjontek.

Napadač Bajern Minhena se već neko vreme povezuje sa Junajtedom, napadač je u par prilika i bio blizu selidbe na "Old Traford. Kod Flika dobija priliku, problem je što njegov ugovor ističe za godinu i po dana a pregovori za produžetak saradnje nisu počeli, što može biti šansa Junajteda.

Tomas Miler Marvin Platenhart Bajern Herta

Timo Verner je po nekim glasinama već viđeni igrač minhenskog Bajerna, njega još prate Čelsi i Mančester. Lajpcig je na njegovim krilima preokrenuo juče protiv Uniona, "bikovi" su sada na prvom mestu sa četiri boda prednosti. Deluje da bi nemački napadač ostao i završio posao sa Lajpcigom a onda na leto razmišljao o selidbi što Junajtedu ne odgovora.

Musa Dembele i Kšištof Pjontek su realnije šanse. Francuz igra odlično u Lionu, u Ligi 1 je na devetnaest utakmica zabeležio 11 golova. Ima jak ugovor, ali nema sumnje da bi ga "lavovi" za pravu sumu pustili do kraja januara.

I dolazimo do "najlakše" mete. Pjontek drugi meč zaredom preseda u Seriji A a njegov Milan pobeđuje i bez njega. Večeras je i Rebić pogodio, jasno da uz Ibrahimovića na terenu Poljak ne može doći do neke jače minutaže. Problem može predstavljati Totenhem, Murinjo ima slične napadačke probleme i želi Pjonteka kao prelazno rešenje do leta.

Cena bivšeg igrača Đenove je oko 35 miliona evra.

Vudvord i Solskjer imaju još dvanaest dana do kraja januarskog prelaznog roka. Priča oko Bruna Fernandeša se zakomplikovala, Portugalac se najavljuje svakog dana, jasno je da će uz njegov izvesni dolazak morati da dođe još jedan napadač.

Junajted ostaje u trci za LŠ samo uz pomoć kikseva Čelsija i Lestera, a jasno je da "crveni đavoli" ne mogu da "oproste" još jednu sezonu bez najboljeg fudbala u Evropi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gvozden
Monday, 20.01.2020
02:06

MU-u ne bi pomogao ni Mesi. Bi, ukoliko bi uz njega stigli Nejmar i Mbape. Ali MU nema te pare da dovede ovu trojku. Samo tri-četiri igrača svetske klase mogu drastično da promene tok sezone. Ostale kombinacije su samo prolazna rešenja, i to već 6-7 sezona. Nažalost.

avatar
StefMU
Sunday, 19.01.2020
23:56

I sad se OPET vracamo na upravu i na transfer Halandaa, cela uprava otkaz! Sad bi nam legao ko samar Vudvardu!

avatar
The Red Army
Monday, 20.01.2020
03:11

Sta ti je brate, pa sta onda raspustiti i upravu juventusa sto nisu doveli halanda? Decko je izabrao dortmund, nema to veze da li je uprava sposobna ili ne, izabrao lik pravi klub za dalji razvoj a ne u pl da ga lome svaku tekmu, ima vremena za pl svaka mu cast na izboru, to je bila njegova zelja, bundesliga a ne pl, nista se tu nije moglo

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 19.01.2020
23:54

T.Muller vec 3g nije na svojoj razini pa da dodji i za dz on ne moze piti pojacanje, ode ove ostale trojice sam za Wernera. Koji je ubjedljivo najbolje rijesenje i brz je kao Rasford. Ima dobru zavrsnicu i dobar je u igri glavom sto je ogroman plus. Definitvno bi prije ulozio novac u njega nego u M.Dembela.

avatar
Benz9
Sunday, 19.01.2020
23:08

Od svih navedenih jedino bi Verner bio istinsko pojačanje... Ali njihov problem ionako nije u napadu već u sredini terena...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 19.01.2020
22:50

Lukaku izmsilio gol za sve nase napadace i sad kupujemo zamenu kad se povredio Rashford, bravo

avatar
Sir Alex
Sunday, 19.01.2020
22:40

Neće kupovati iz panike sad. Kupovati igrače koje su za Mančester, kao ove dosad sto je Ole doveo. Samo polako, strpljivo i bez srljanja. Biće to sve ok vremenom. Sportski pozdrav!

avatar
Benz9
Sunday, 19.01.2020
23:09

Baš tako.. Za pravi rezultat treba vremena...

avatar
The Red Army
Monday, 20.01.2020
03:13

Potpuno se slažem, ole je vise puta rekao da nece panicne kupovine nego samo igrace koji su za utd a ako neko zna onda je to on kakav igrac treba da bude... Polako, tek je trojicu doveo

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 19.01.2020
22:39

Ma sta ce nam napadac, za sredinu tabele je sasvim dovoljno, to je cilj uprave, jer da je cilj drugaciji, ne bi prodavali golgetera ili bi kupili dostojnu zamenu.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 20.01.2020
01:41

Kojeg smo golgetera to prodali? Mislis Panjakua?

avatar
LUZERPOOL
Wednesday, 22.01.2020
15:28

hahaahahah..... svaki minut je postizao golove zeznuo si se, ali na FIFI....

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 22.01.2020
13:08

postizao je gol na svakih 170minuta u PL. Brz,jak, visok, dobar u skoku, levak, znam da nije svetska klasa, ali je bolji od Rashforda,Martiala. Kako mozes da prodas najboljeg napadaca a da ne dovedes zamenu.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 21.01.2020
21:50

Neka hvala, ni malo mi nije zao sto je lukaku otisao, imao je dosta sanse i nije se dokazao, potreban je kreativac u veznom redu.

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 21.01.2020
16:27

Istina da on nije svjetska kalsa i nazolost nikad nece ni biti ali greska je jer smo ga prodali a nismo doveli nikog to je los potez.