Ne može obojica, Junajted krade pojačanje Barsi?! Šta još želi Solskjer?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.05.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Junajted ima novca ali je problem da ubedi igrače. Ipak, ponude koje šalju su nepristojne i sigurno da neki od fudbalera neće odoleti...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Mančester Junajted na sve načine pokušava da se pojača za narednu sezonu, a mogli bi da iskoriste situaciju u kojoj se nalazi Barselona.

Katalonci, koji su već doveli Frankija de Jonga nemaju novca da kupe i Grizmana i De Lihta.

Kod Francuza je problem što direktori kluba za razliku od trenera Valverdea veruju da Grizman ne vredi 120 miliona evra i da je na toj poziciji Barselona pokrivena Dembeleom.

Sa druge strane, "Đavoli" su potpuno poremetili planove Katalonaca oko De Lihta. Navodno su spremni da kapitenu Ajaksa ponude blizu 13 miliona po sezoni, on bi postao najplaćeniji defanzivac na svetu. Barsa koja nema prostora u budžetu je tražila od njega da prihvati 5 miliona po sezoni.

To je pokolebalo De Lihta, Rajola ga ubeđuje da ode u Junajted i uzme veliki novac, mada igrač i dalje želi u Barselonu.

U svakom slučaju, šansa za Junajted postoji, neće biti lako dovesti igrače u situaciji u kojoj se sada nalaze, ali Pogba je sve bliže ostanku, mogli bi da prodaju De Heu, ako ne produži ugovor, a traži se klub i za Lukakua koji ima velika primanja. Inter nudi novac i Perišića, ali Solskjer hoće mlađe igrače, Kansela iz Juventusa na desnom beku, Deklana Rajs i još par mlađih engleskih fudbalera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Saturday, 25.05.2019
15:24

Jedini razlog zasto bi dosao u Junajted su pare.U Barseloni ce osvajati redovno trofeje,igrati s Messijem i bice zajedno sa najboljim drugom

avatar
Adi237
Saturday, 25.05.2019
13:22

Na zalost morat ce dati masne plate radi LP kao i situacije gdje se klub nalazi...mene bas briga da im daju i po 20 mil pare nisu moje dok god budu dolazili top igraci..treba nam de liht. Grizman.bisaka.citao sam i Rabio da bi dosao kao slobodan igrac dat mu vecu platu. Lukaku nije za stil igre kojim bi trebo igrati junajted zato bi volio da dembele iz liona dodze. Junajted mora ogromne pare potrositi ako se misli boriti za vrh tabele a to moze postici sa mladim igracima i sa par top pojacanja....marsijal.rashford.grizman.pogba..bi vjerovatno predvodili napad sto bilo jako dobro 3 francuza u spicu koji pored kluba igraju i u repkama zajedno brze bi se uigrali..ostaje nam da cekamo i da vidimo sta ce biti na transfer pijaci...ali nema sumnje da junajted mora dosta potrositi da bi formiro tim mladzi a onda ga samo nadogradzivati.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 25.05.2019
11:34

Ма којих 13 милиона... Ако неће да игра за 5 - Ћао

avatar
Red blood
Saturday, 25.05.2019
10:09

Nema sta,Junajted mora masno da preplati pojacanja s obzirom gde se klub nalazi i da nema LS dogodine.
Ali cini se da bi ovo mogao biti jako dobar prelazni rok za Djavole.

avatar
Japanac
Saturday, 25.05.2019
10:06

Nepristoju ponudu i platu su dali na Sanceza pa vidimo kako je to extra po Utd