Ne može komplikovanije - Portugalac želi Portugalca iz Atletika, sve koče Portugalci!

Autor: Stefan Matić
subota 23.03.2019.
18:11
Izvor: Sportske.net

Monako će imati naporne pregovore sa Madriđanima.

EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

"Kneževi" su po svemu sudeći prebrinuli pitanje opstanka u Ligi 1 te gledaju već ka pojačanjima za narednu sezonu i povratak među najbolje timove u Francuskoj.

Jedan od igrača koji je svakako ostavio utisak na Francuze jeste Želson Martins, igrač Atletiko Madrida koji je trenutno na pozajmici u Monaku.

Žardim želi da nastavi saradnju sa Portugalcem, Gol piše kako se sprema ponuda od 40 miliona evra, ali postoji poteškoća u vidu bivšeg kluba Martinsa Sporting Lisabona.

Portugalac je napustio Lisabon posle dobro poznatih problema kluba iz Primeire sa finansijama, ali su "Lavovi" podneli tužbu protiv "Jorgandžija" i zahtevaju odštetu od 20 miliona evra zbog, po njima nelegalnog preuzimanja prava na Martinsa.

Zelson Martins Gelson Martins

Španski mediji javljaju kako bi Atletiko Madrid mogao da im prosledi Lućana Vijeta kako bi rešili ovu situaciju i uspeli da prodaju Martinsa Monaku za čist novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZorNo1(LFC)
Tuesday, 26.03.2019
23:32

Ovdje treba posao da odradi upravo Martins, prvo nisu finansije bile problem vec napad navijaca na igrace, dirktor kluba je u par navrata na drustvenim mrezama prozivao igrace pa je posle doslo do pomenutog problema, nemaju se sta zalit , decko je iz najbolje receno straha otisao iz Sportinga.