Ne mare za FFP - PSŽ počeo pregovore sa jednim od najboljih na svetu, šta ovo treba da znači?!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.05.2018.
22:12
Izvor: Sportske.net

Iako se spominje da neće moći previše da troše u narednom prelaznom roku, Parižani krenuli po prvo veliko pojačanje.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Unaj Emeri je dobio otkaz, a kako stvari stoje karijeru će nastaviti u Premijer ligi, više o tome OVDE.

Španca je nasledio Tomas Tuhel, a zbog letos potrošenih preko 400 miliona evra, sve je veća verovatnoća da Nemac neće moći previše da troši.

Ipak, izgleda da u upravi kluba iz francuske prestonice misle drugačije, pa su već otpočeli pregovore sa fudbalerom koji bi mogao da predstavlja ogromno pojačanje.

Kako prenose francuski mediji, PSŽ je započeo konkretne razgovore oko angažovanja napadača minhenskog Bajerna Roberta Levandovskog!

Poljak je tokom sezone izrazio želju da napusti Minhen, angažovao je Pinija Zahavija kako bi izdejstvovao prelazak u madridski Real, ali izgleda da u Madridu imaju drugačije ideje.

Tako je PSŽ ugledao svoju priliku, pa će konkurenciju u napadu pokušati da pojačaju angažovanjem iskusnog Poljaka.


Ostaje pitanje šta će se desiti sa Kavanijem, ali i Mbapeom i Nejmarom, koji se nalaze na listi želja Florentina Pereza.

Uprava je izjavila da Mbape neće biti prodat ni za milijardu evra, dok se oko Nejmara svaki dan pojavljuju nove informacije.

Deluje da bi najbolji strelac u istoriji kluba u Ligi 1, Edi Kavani, mogao da bude žrtvovan, a da bi njega na mestu najisturenijeg mogao da nasledi Robert Levandovski.

Videćemo najpre koja će biti odluka UEFA po pitanju očiglednog kršenja FFP od strane Parižana, ali izgleda da na "Parku prinčeva" ne haju, već planiraju da se dobrano pojačaju i ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FC Barcelona Srbija
Monday, 21.05.2018
22:29

Ne verujem da bi Levi uopste zeleo u P$G jer pre svega bi otisao u ENG ili Spaniju nego u Francusku gde jos vise nema neke prevelike konkurencije ja iskreno mislim da od ovog transfera nece biti nista.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 21.05.2018
22:21

Uh kakav bi to transfer bio. Dao bi dva kavanija za jednog lewu.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 22.05.2018
10:35

Koliko lige bi dao za LS ? Xd

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.05.2018
22:14

Ne vidim nikakvu poentu. Pa on hoce iz Bajerna jer mu se smucilo da igra u slaboj ligi gde nema nikakvu konkurenciju pa ide u tim gde je jos gore. Leva zna da je u godinama i da mu je ovo poslednja sansa za veliku scenu. Zamisli protracenu karijeru takve legende a celu karijeru igrao u poljskoj i nemackoj?! Siguran sam da bi pre izabrao bili koji tim iz top6 engleske nego Bajern, PSG...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 22.05.2018
00:23

Gde bas nadje top 6...pa on na kraju karijere zeli da osvoji LS...nece on u te niže klubove

avatar
Misosesic
Tuesday, 22.05.2018
01:13

Čovjek se na osvajao trofeja.Tako se gleda karijera a ne gdje je igrao.Bundes Liga je u ligama petice i uopste nije slaba koliko je Bajern jak.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 21.05.2018
22:14

Pa ovo je mozda i moguce, daju jedno 50-60 miliona i Kavanija za Levandovskog. Mislim da bi ovo i Bajernu odgovaralo, dobijaju gotovo jednako kvalitetnog napadača i pare. Što bi se kod nas Srba reklo i jare i pare...

avatar
Karambol
Tuesday, 22.05.2018
18:16

Cavani je dobar igrac, ali nije vise taj kalibar da igra prvog spica u Bajernu, mozda Napoli ili Milan, Lewa ispod 100 milki ne bi bio pusten, a alternativa se vec zna, to je Werner