Ne isplati se vređati Kolarova, kapiten Srbije ide iz Italije, da li je ovo novi klub?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.02.2019.
12:32
Izvor: Sportske.net

Priče o Interu nemaju podlogu, iako su juče neki mediji to prenosili, ali iznervirani Kolarov bi mogao da napusti Seriju A i zaokruži fantastičnu karijeru!

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Posle svega, ne bi čudilo da Aleksandar Kolarov napusti Romu.

Uvrede navijača ne želi da trpi, tim pre što daje sve od sebe, igra i povređen, od povratka u grad posle sedam godina u Sitiju, on se ispostavio kao jedan od retkih pravih poteza Monćija.

Klub i svlačionica su mu pružili podršku, ali kapiten Srbije nije zadovoljan činjenicom da navijači ne cene njegovu posvećenost.

On se vratio iz Sitija i pored protivljenja Gvardiole jer nije više mogao da izdrži život u Engleskoj, odrekao većih primanja kako bi ponovo zaigrao u Italiju.

Juče mu je na srpskom podršku pružio i kapiten De Rosi, međutim Kolarov sada ne želi da produži ugovor sa Romom koji ima do 2020. iako "Vučica" hoće svim silama da ga zadrži.

Pojavio se Atletiko iz Madrida koji bi ga rado doveo, traže novog levog beka, odlazi Luis Felipe i kako se saznaje, kapiten reprezentacije Srbije ozbiljno razmišlja o odlasku.

Kolarov ima 33 godine, igra na vrhunskom nivou, pominje se i Inter, ali on želi da napusti Italiju i okuša se u Primeri. Zanimljivo da je Atletiko želeo Srbina i početkom decenije kada je otišao u Siti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
black edition
Thursday, 07.02.2019
03:59

Njegovo je da igra i da cuti a ne da se raspravlja sa publikom....jos sa rominom publikom. Lepo su mu objasnili da malo spusti glavu. Boli njih ona stvar kad izgube dok navijaci cupaju kosu iz glave. Sta reci za poraz 7-1 od fiorentine. Pa mene je veci blam nego njima. Baletani i manekeni!!

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 07.02.2019
00:05

Kolarov nam je jedan od nosilaca igra i ne verujem da ga iko moze oterati, a uz to covek je i u pravu! A ovo za Moncija je sramota procitati, ako Monci ne zna da pogodi talenta onda ne znam ko zna....

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 06.02.2019
14:58

Atletiko bi svakako bio odlican izbor. Lepa je Italija Ali lepa i Spanija za zivot.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 06.02.2019
14:36

Nije u redu od navijača ali sam zaboravlja gde je pre igrao u Italiji i da mu navijači Rime to nikada neće oprostiti,njemu će uvek više zamerati za svaku grešku nego nekom drugom igraču zbog svoje prošlosti.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.02.2019
14:24

Toliko ga voleli sad nevalja? Neverovatni su danasnji navijaci.