Ne budite navijače Arsenala, prelazni rok kao san, biće još bolje!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.07.2019.
09:14
Izvor: Sportske.net

Kako su se nadali, ovo za sada izgleda sjajno, a biće još bolje, posle najnovijih vesti.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Pred početak prelaznog roka izgledalo je da će Arsenal zbog ne baš velikog budžeta, biti na marginama kada su pojačanja. Ali suma od 50 miliona evra nije bila tačna, u klubu kažu, da to niko nije pominjao, iako je budžet skresan zbog neigranja u Ligi šampiona.

Stigao je Brazilac Martineli bez velike pompe za osam miliona evra, a obezbeđen je i dolazak Sebaljosa na pozajmicu iz Reala. To je Arsenal platio 15 miliona bez otkupa, ali jasno je, cilj je da naprave tim sposoban da se vrati u Ligu šampiona.

Kupili su Salibu iz Sent Etjena, akvizicija za budućnost, mladi štoper ostaje u Francuskoj još sezonu, a danas stiže najveće pojačanje.

Nikolas Pepe je u Londonu, fudbaler Lila će potpisati ugovor sa "Gunerima", 80 miliona evra je njegov transfer, a Arsenal je našao rešenje, plaćaće ga u narednih pet godina. Ono što treba reći je da Kristal Palas nije pristao na istu ponudu za Zahu, hteli su sav novac odjednom.

Ni, ovo nije sve, engleski mediji pišu da je povećana ponuda Seltiku, da će Kieran Tirni, sjajni levi spoljni igrač "Bojsa" porušiti sve škotske rekorde i do kraja nedelje se preseliti na "Emirejts". On je već saopštio odluku klubu, ostaju detalji, tačnije bonus vezan za Ligu šampiona. Seltik traži da tih tri miliona evra ne budu deo  bonusa jer Arsenal svakako ne može sigurno da računa na povratak u elitu.

Na kraju, poznati novinac BBS David Ornštajn je saopštio da će klub prodati ili pozajmiti Mustafija, što je donelo euforiju među "Gunere" koji baš ne vole Nemca.

Ali, mogli bi da dobiju još jednog. Za simbolično obeštećenje bi Juventus verovatno pustio Kediru kako bi sačuvao novac od njegove plate koja je 5 miliona evra neto. Videćemo da li će iskusni vezista ponovo zaigrati sa Mesutom Ozilom, jednim od svojih najboljih prijatelja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strahinja
Wednesday, 31.07.2019
11:46

Kakva igra reci "NE BUDITE" i dalje tvrdim da redakcija vuce traume iz detinjstva sto se tice Arsenala!!!

avatar
Bergkamp10
Wednesday, 31.07.2019
11:29

Rugani ili Umtiti jos i top

avatar
B23
Wednesday, 31.07.2019
11:12

Bice problem odbrana, al zato napad ima da grmi.

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 31.07.2019
10:55

Sve je to super po Arsenal ali gdje stoper u toj prici? Zele se osloboditi Mustafija vjerovatno Koscielny ide pa ko ce da im igra? Mozda planira Kolasinca prebaciti na stopera kad stigne Tierney. Ma da opet imaju nedostatak stopera. Jer otici ce Monreal, Koscielny pa i Mustafi mozda...

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 31.07.2019
10:52

Sjajne vesti,samo da je umesto Kedire neki krsten stoper...

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 31.07.2019
10:46

Odbrana ! Pojacanja ???

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 31.07.2019
10:06

Od svega sto se njima desilo i sto se moze desiti u ovom prelaznom roku ,odlazak Mustafija bi bio ubedljivo najvece pojacanje. Ali moraju naci nekog stopera ,malo ih imaju ,a jos manje kvalitetnih.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 31.07.2019
09:19

Tresla se gora rodio se Mis,jedan igrač ne može da donese takvu prevagu,Pepe se snašao u Lilu ali da li će i u Engleskoj?Na kraju krajeva ofanziva nikada nije bula problem za Arsenal već odbrana.

avatar
Wednesday, 31.07.2019
09:17

Arsenal je smesan sve sa ovim pojacanjima,osrednjim....Realno 5/6 mesto,jednostavno kao klub imaju taj gubitnicki mentalitet,opet ce pasti kad bude bilo najvaznije...