Navijači ne mogu da dočekaju, evo kada novo pojačanje stiže na "Bridž"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.01.2019.
23:38
Izvor: Sportske.net

Dileme nema, poznato i kada će sve biti gotovo.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

"Plavci" u u januaru otkupili Kristijana Pulišića od Borusije Dortmund, ali su ga ostavili na "Signal Iduna Parku" do kraja sezone.

Nakon poraza od Arsenala postalo je jasno da će morati da se pojačaju do kraja zimskog prelaznog roka, a prvi će na "Bridž" stići novi napadač.

U pitanju je naravno Gonzalo Iguain, Argentinac je saopštio Milanu da želi u London, "Rosoneri" će ga pustiti, a kao zamenu će angažovati Pjonteka iz Đenove.

Juve nema ništa protiv, "Pipita" će na pozajmicu u Čelsi do kraja sezone, nakon toga će "Plavci" moći da biraju da i da ga zadrže još godinu dana, ili da otkupe njegov ugovor od "Stare dame".

Engleski mediji prenose da bi Iguain u englesku prestonicu trebalo da stigne u utorak, kako bi utanačio sve detalje oko transfera.

To znači da će najkasnije u sredu Gonzalo Iguain biti promovisan kao novo pojačanje Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 21.01.2019
09:46

Neverovatno kakve greske prave u Chelsiju sa ovakvim pojacanjima na mestu spica. Poslednje pojacanje Kosta koji je i doneo poslednju titulu. Nekad Kezman Gudjonsen Drogba Tores , a sad Eto Morata Ziru Iguain koji je jos otpadak iz Reala. Nesto pokazao u Napoliju i to je to.Sva sreca pa da ga se otarasimo. Licno polazem vise nade u Pjonteka

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
08:58

Samo nemoj da vam se Iguanica smrzne u Londonu kao njegovi rodjaci na Floridi:-D

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.01.2019
04:58

Znaci nece igrati protiv Totenhema.

avatar
Dane Avramović
Monday, 21.01.2019
02:40

Ne znas zasto toliko negativnih komentara o ovom trensferu, ali se pitam da li sam jedini koji misli da ce Pipita eksplodirati ponovo pod palicom Sarija. Ps Liverpulov sam navijac :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
23:01