Navijači Lestera zabrinuti - Kante progovorio o svojoj budućnosti!

Autor: Pavle Lazarević
ponedeljak 30.05.2016.
16:58
Izvor: Sportske.net

Sjajni defanzivni vezista iz redova engleskog šampiona po prvi put komentarisao glasine o mogućem transferu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

U protekloj sezoni, popularne "Lisice" su imale najbolju 'radilicu' na sredini terena, od svih klubova u Premijer ligi. Iako nižeg rasta, N'Golo Kante je predstavljao pravi bedem pred odbrambenom četvorkom i pokazao se kao odličan začetnik ubitačnih kontranapada svoje ekipe.

Njegove iznenađujuće partije nisu mogle da ostanu ne primećene, pa se mnogi evropski giganti sada interesuju za njegove usluge, a otkupna klauzula je samo 25 miliona evra, 'samo' jer je igrač njegovih kvaliteta svakako za tim koji juri trofeje u bilo kom takmičenju.

Povodom toga i sam Kante se oglasio u intervjuu za francuski "L'Ekip" i čini se ostao zagonetan.

"Za sada sam veoma srećan u Lesteru, ne obraćam previše pažnju na medijske spekulacije, fokusiran sam na Lester i predstojeće Evropsko prvenstvo. Izgleda da su moji nastupi za Lester sve iznenadili, a ljudi vole da vide neočekivana iznenađenja i nove šampione.

Uživao sam u protekloj sezoni i presrećan sam što sam debitovao za Francusku. Možda moje "fudbalsko putovanje" ohrabri i druge igrače iz amaterskih liga
", istakao je 25-godišnjak.

Njegova izjava na prvi pogled izgleda ohrabrujuće za "Lisice", ali očigledno da Kante čeka završetak EP-a u Francuskoj, gde bi mogao da bude jedan od glavnih igrača svoje reprezentacije.

S obzirom da njegova klauzula ne predstavlja problem za timove poput Arsenala, Juventusa i PSŽ-a, navijači Lestera će biti zabrinuti ako Kante bude briljirao kao u dresu njihovog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pan
Monday, 30.05.2016
19:10

Trenutno u top 3 zadnja vezna na svetu , i najbolji defanzivni vezni u Pl-u :D

avatar
messi propo
Monday, 30.05.2016
18:00

ovo je bukvalno preslikani klod makelele FANTASTICAN igrac, motor ekipe potreban je svakoj ekipi videcemo gde ce i na kraju otici .

avatar
Monday, 30.05.2016
17:21

Ma nije mi jasno sta ceka Celsi sa ovim momkom, plati pare razbi konkurenciju dobijamo novog Makelelea i boli nas briga.