Navijači još uvek čekaju pojačanja, Emeri preti odlaskom iz Arsenala?

Autor: Ivan Cvetković
subota 22.06.2019.
11:13
Izvor: Sportske.net

Novac jeste potreban, ali ne po svaku cenu, smatra Španac.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal će morati da napravi velike stvari ovog leta na tržištu kako bi mogao da se nosi sa najjačim engleskim klubovima.

Međutim, nije krenulo po dobrom jer je Seltik već odbio ponudu za levog beka Kijerana Tirnija, sada se govori i o Džejmsu Rodrigezu koji je praktično jednom nogom u Napoliju.

Nerealna je to meta za "Tobždije" u ovom trenutku, ali bez obzira na to engleski mediji i dalje povezuju brojne igrače sa londonskim timom.

Poslednji u nizu jeste Nabil Fekir kojem sledeće godine ističe ugovor sa Lionom, Francuzi su spremni da ga prodaju za 50 miliona evra, navodno je Liverpul prvi favorit za njegov potpis.

Videćemo šta će biti od svega, budžet od tek pedesetak miliona funti je nedovoljan da se na Emirejts privuku imena svetske klase, a Unai Emeri je zapretio odlaskom ukoliko klub proda Obamejana.

Arsenal Obamejang

Za njega je zainteresovan Mančester junajted koji je spreman da ponudi 70 miliona funti, novac jeste ozbiljan, međutim Španac veruje da bi to bio veliki udar na ambicije kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Saturday, 22.06.2019
18:07

Hvala Emeriju na pretnji. Dobro je znati da ima kičmu.

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 22.06.2019
13:59

Tako i treba.A ako se vec nema para za ozbiljnija pojacanja,bolje dati klincima sansu.Smit Rouv,Vilok,Nelson a evo i Bjelik poceo da igra dobro.Nekad su izbacivali po dva talenta iz skole,sad nista.Eno Gnabri izabran za igraca sezone u Bajernu a u Arsenalu nije imao sansu.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 22.06.2019
11:53

Kakva taktika vudvorda da urnise arsenal hahahaha ovi zavrsavaju ispod west hema evertona i kristal palasa

avatar
BlueBoy84
Saturday, 22.06.2019
11:38