Navijači izdali proglas, evo šta čeka Nejmara! Još gora vest stigla iz Barselone...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.09.2019.
11:54
Izvor: Sportske.net

Brazilac će danas na teren, počinje "put iskupljenja"?

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Nejmar bi danas mogao da se pojavi u timu protiv Strazbura, u konkurenciji je za startnu postavu, a s obzirom na probleme sa povredama, odsustvo Mbapea i Kavanija, on i Ikardi bi mogli da budu "nova lica" u timu, u odnosu na start šampionata.

Ipak, stigla mu je poruka od navijača, da ga čekaju uvrede i zvižduci, i da će put njegovog iskupljenja biti težak.

U saopštenju koje je potpisala većina organizovanih navijačkih grupa ohrabruju se i navijači sa drugih tribina da svi zajedno poruče Nejmaru da on nema pravo na grešku.

Takođe, navijači navode da je "Nej" mnogo puta pokazao da ne poštuje Pari Sen Žermen i da ga je čak ponižavao svojim postupcima u nekoliko navrata.

Nejmarov plan da ode nije uspeo, ostao je u ekipi, mada se priča da bi u januaru mogao ipak da se vrati u Barselonu. "Mundo deportivo" je lansirao priču da ni Barsa više nije toliko zainteresovana i da hoće Mbapea.

Ali, teško je očekivati da bi PSŽ prodao Barseloni najtalentovanijeg igrača na svetu, Real je tu u mnogo boljoj poziciji, a sam Butragenjo je ciljajući upravo na buduće transfere, Parižane nazvao prijateljskim klubom.

Inače, franucuski mediji prenose saznanja da su Nejmarov otac i agenti razgovarali sa Leonardom i da su mu preneli, da je Brazilac, bez obzira na sve, 100% posvećen klubu i ekipi i da ništa neće uticati na njegov profesionalizam.

Priliku da to dokaže imaće danas, a iz Barselone je takođe stigla informacija da PSŽ ne govori istinu i da su za Nejmara na kraju tražili 300 miliona evra. Tu informaciju otkrio je nedadašnji predsednik Đoan Gaspar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 14.09.2019
17:43

Bas su luckasti ti navijaci PSG-a: Neymar pokazao da ne postuje PSG. :D A ko je ikada i cime pokazao da postuje PSG? I kako se uopste moze postovati nesto takvo kao sto je PSG? Postavljaju uslove koje brze-bolje menjaju nagore ako se pojavi i najmanja opasnost da ce neko ispuniti te njihove uslove, traze po pola tima Barse i Reala, a na kraju traze i 300m. :D

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 14.09.2019
13:18

Zasluzio je sve sto mu se desava, niko ga nece pamtiti kao velikog igraca