Navijači ga hoće u prvoj postavi, Real ga pušta u januaru!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.11.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net

Da li je uprava napravila dobru odluku?

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti


Navijači smatraju da skupo plaćeni Brazilac mora da dobije šansu i to pre Gereta Bejla, kojeg najviše krive za trenutnu krizu "Los Blankosa".

Ipak, Florentino Perez i njegovi saradnjici očigledno imaju drugačije planove, kako je prema pisanju "Don Balona" Real spreman da pusti Vinisijusa u januaru na pozajmicu.

Smatraju da bi mu kaljenje dobro došlo, pa bi ga već početkom naredne godine poslali u neki klub u kojem bi do kraja sezone bio standardan.

Nekoliko klubova je pokazalo interesovanje, a čini se da bi samo jedna od zainteresovanih strana mogla da pruži Vinisijusu ono što mu je potrebno.

Vinisijus Zunior Vinicius Junior

To je Borusija Dortmund, "Milioneri" nemaju problema da bace u vatru mlade igrače, a kod njih je već mladi defanzivac Madriđana Ahraf Hakimi.

Osim njih, navodno su za Vinisijusa interesovanje pokazali i Inter, Roma i Napoli, ali i londonski Arsenal, mada je teško zamisliti da bi u bilo kom od ova četiri kluba dobio mnogo veću minutažu nego što je sada ima u Realu.

Videćemo kako će se sve završiti, možda Vinisijusa od januara gledamo u Bundesligi u napadu Borusije zajedno sa još jednom mladom zvezdom, engleskim internacionale Džejdonom Sančom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 04.11.2018
01:12

Zasto Vaskeza ne posalju na pozajmicu a Vinisijus da dobije minutazu koju ovaj ima? To bi zapravo bili realno jer Vaskez je ocajan, ispod proseka ove sezone, jos ne shvatam kako ga nisu prodali Romi za 30m kada su mogli...Dok Vinisijus deluje odlicno bez obzira sto je mlad.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 03.11.2018
22:34
avatar
Misosesic
Saturday, 03.11.2018
13:07

Velike greške Reala su sto su doveli i imaju sjajne mlade igrače a ne pružaju im šansu da napreduju.Vinicius i Asensijo moraju imati vise šansi umjesto Benzeme i Bejla pa cak i Iska koji su jako loši .Kovačić takodje nakon pozajmice mora da dobije mnogo veću minutažu.

avatar
razzorNo1
Saturday, 03.11.2018
21:56

REAL je promasio sa Kovacicem trebaju ga vratit u januaru ako je moguce a u vatru gurnut mlade igrace, sezona je vec izgubljena u ligi tako da nemaju sta izgubit, uigrat tim i opet ce bit nedodirljivi u evrpopi bar

avatar
deki trbic
Saturday, 03.11.2018
12:34

MOZE U DORTMUND TAMO BI POKAZAO NESTO ILI NISTA NE BI POKAZAO...MADA KO CE GA ZNATI SA BRAZILCIMA.

avatar
BlueMoon
Saturday, 03.11.2018
12:09

Trebao je on odma u Dortmund.