Navijači Fulama mogu da odahnu?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 28.06.2018.
13:16
Izvor: Sportske.net

Fulam je izborio promociju u Premijer ligu, ali tu su njihove muke tek počele.

screenshot - twitter.com/fulhamfc
screenshot - twitter.com/fulhamfc

Povezane vesti

Fulam je igrao atraktivno,fantastično i zasluženo su izborili promociju u Premijer ligu. Ali baš zbog načina na koji su igrali, veliki klubovi su zapazili mnogobrojne igrače Fulama.

Najtraženiji su mladi Sesanjon i Tom Karni.

Rajan Sesanjon je novo englesko čudo od deteta, i definitivno mu predstoji velika karijera. Ima samo 18 godina i može da igra na poziciji levog beka i levog krila. Izuzetno je prodoran i ima ogroman potencijal da postane jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji.

Za dve sezone je u Fulamu odigrao 82 utakmice i postigao čak 23 gola. Bio je jedan od glavnih igrača u timu koji je izborio promociju u tako teškom i napornom takmičenju kao što je Čempionšip, sa samo 18 godina! Nije ni čudo što ga traže timovi poput Junajteda, Totenhema i Liverpula.

Tom Karni je iskusniji od Sesanjona, ima 27 godina, ali je i iza njega fantastična sezona. Za njega se ozbiljno interesuje Vest Hem i želi ga u svom timu po svaku cenu.

Ono što će razočarati Totenhem i Vest Hem u ovoj situaciji, a obradovati navijače Fulama jeste vest da su ova dva igrača spremna da produže svoje ugovore sa Fulamom.

Kako prenosi "The Times", Sesanjon će produčiti svoj ugovor koji ističe 2020. godine, ali nije poznato koliko će produžiti, dok se za Karnija zna da će produžiti ugovor za 12 meseci.

Možda Sesanjon želi da produži ugovor samo kako bi se odužio svom klubu i kako bi njegov matični klub uspeo da zaradi dosta na njegovoj prodaji.

On će definitivno biti jedan od glavnih igrača u narednim godinama i definitivno će igrati za neki od top klubova Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 28.06.2018
14:13

Za karnija ok, u klubu je u kom ce igrati i kom ga cene.
Sesenjon, pa i da produzi ugovor samo kako bi fulam vise zaradio, to jr posteno. Ali mislim da fe ostati. Premlad je za velike ekipe, a u fulamu ce igrati pl, igrace redovno i bicr sigurno pristojno placen (uostalom, ima tek 18god) i zato verujem da ce ostati bar jos sezonu ili dve

avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.06.2018
17:49

Pa ostaje 100%.

avatar
Непобедиви
Thursday, 28.06.2018
13:22

Jos da kupe Mitra i super.