Nastao problem, "Švabe" ljute na "Bracu"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
11:45
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Bajerna se našao na udaru, šta ovo znači za transfer svetskog šampiona?

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Još početkom zimskog prelaznog roka sportski direktor minhenskog Bajerna Hasan "Braca" Salihamidžić izjavio je da je Bajern postigao dogovor sa Benžamanom Pavarom i da će francuski reprezentativac od leta postati član Bavaraca.

Svi su to nekako odmah prihvatil, ipak se Bajern i zvanično oglasio preko svog sportskog direktora, ali jedino iz redova Štutgarta nije stigla nikakva potvrda da je transfer dogovoren.

Sada su nemački mediji došli do novih informacija.

Sportski direktor "Švaba" Mihael Reške je izjavio da dogovor između dva kluba ne postoji, te da zbog toga Štutgart ne može da potvrdi transfer.

"Kako ne postoji nikakav dogovor između Štutgarta i Bajerna, ne možemo da potvrdimo transfer", jasan je bio Reške.

"Bild" je preneo da je Salihamidžić kontaktirao Reškea osmog januarua kako bi se raspitao oko mogućeg angažovanja Pavara.

Sportski direktor "Švaba" je odbio da pregovara, da bi ga na to "Braco" samo obavestio da će Bajern platiti otpusnu klauzulu u njegovom ugovoru, a potom je to i rekao za nemačke medije.

U Štutgartu su iznenađeni i uvređeni takvim pristupom nemačkog šampiona, a navodno su zbog činjenice da od strane "Švaba" ništa nije potvrđeno, drugi klubovi ponovo pokazali interesovanje za Pavara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Wednesday, 06.02.2019
16:43

Rekao bih da je Pavar definitivno u Bajernu od 1.jula. https://www.transfermarkt.com/benjamin-pavard/profil/spieler/353366

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 06.02.2019
14:39

Ništa čudno za Bajernovu transfer politiku,u Nemačkoj svi svi putevi vode u Minhen.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.02.2019
14:27

Kakvog amatera su postavili za SD u Bajernu. Prvo Odoi sad i ovo? Mada i kad ga vidis deluje kao neko ko rostilja u sred parka u Minhenu.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 06.02.2019
13:52

Cak je i Pavar potvrdio da ce u Bayern i da mu je to bila jedina zelja, tako da ostali klubovi "navodno" mogu biti zainteresovani za naseg fudbalera.