Naslovnica Marke - Stiže najbolja "devetka" Evrope, (ne)očekivano rešenje Reala za Jovića?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.03.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

Juče je naslovnica Marke bila posvećena herojima u borbi protiv koronavirusa, a danas je tu - najtraženiji napadač Evrope.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Kao što možete da pretpostavite - Erling Haland je sledeći "Galaktikos" koga juri Real Madrid, kao idealnu zamenu za Karima Benzemu.

Marka piše da će Real sigurno krenuti u potragu za novim napadačem, što u prevodu znači da će Luka Jović morati da potraži novi klub. Marka piše da je "ekseriment sa Lukom Jovićem nije bio uspešan", iako je došao po želji Zinedina Zidana - Srbin nikoga nije ubedio da može da bude napadač Real Madrida. Ipak, po prvi put dobro obavešteni list piše da bi Real mogao da pošalje Luku Jovića na pozajmicu, ali se ne pominje u koji klub. Podsetićemo da se prethodnih dana povezivao sa Napolijem, ali i Totenhemom.

Da se vratimo na Norvežanina, Haland je logično najtraženiji napadač, Kilijan Mbape ostaje neispunjeni san Madriđana, jer Marka smatra da je u ovom trenutku nemoguće da ga Real dovede.

Haland je stigao za male pare (30 miliona evra) iz RB Salcburga u Borusiju Dortmund, a Mino Rajola je u klauzulu ugovora stavio zbog toga i posebnu klauzulu po kojoj Norvežanin može da napusti nemački klub za 75 miliona.

To će biti poklon za sve zainteresovane klubove, a naročito za Real Madrid, koji će verovatno prvi pokušati da iskoristi klauzulu.

Istina, potencijalni problem bi mogao da bude upravo pomenuti Mino Rajola, sa kojim Florentino Perez nikada nije želeo da sarađuje, zbog toga je baš i odbijao da dovede Pola Pogbu.

Kazino baner

Marka dodaje da su uz Halanda i Mbapea, na listi želja i Timo Verner i Lautaro Martinez, ali oni su praktično već jednom nogom u Liverpulu, odnosno Barseloni.

Zaključak je, nažalost, da Luku čekao pakao po povratku u Madrid i žestoka borba da ostane, ako mu se ta šansa ukaže. U suprotnom, možda pozajmica i ne bude tako loša opcija, ako već ne bude mogao da se bori za mesto pored Halanda i Benzeme...

Haland Marka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 24.03.2020
18:21

75 miliona, al od sledećeg leta.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 24.03.2020
11:55

Jović je rasturao u Njemackoj tako da bi za njega najbolje bilo da se vrati u Njemačku. Možda baš u Dortmund umjesto Halanda
Mada teško da će se transfer Halanda dogoditi ovog ljeta jer je tek došao. Vjerovatnije je da to bude ostavljeno za ljeto 2021

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 24.03.2020
11:39

Ta klauzula vazi od 2022 pa nadalje , ovo leto on sigurno ne mrda

avatar
Offside
Tuesday, 24.03.2020
11:35

Pa po najavi Rajole jedan od njegovih klijenata ce na leto zavrsiti kod nas.Iskreno se nadam da ce to biti Haland ali tesko da ce dobiti sansu startera pored Benzeme koji je izgleda zacementiran u startnoj postavi...Kako god,nadam se da ce ovaj posao biti stvarno gotov na leto a onda sledece krenuti na Mbapea.

avatar
Dorotej
Tuesday, 24.03.2020
11:34

Jeli bi trebalo da se radujemo što će Real da mu zatvori vrata? Najbolje mu je da ode u Napoli. U Realu pravu šansu nije ni dobio. Objektivno. Haland je pravo rešenje za njih. Samo taj neće da ćuti i mirno gleda kako ga ignorišu razni žgoljavi Brazilci (Vinisijus, Rodrigo) i mu ne dodaju loptu. Živi bili pa videli. Zbog Halanda redovno gledam Borusiju i vidim šta dečko radi.kako gestikulira, traži loptu. Igra u odbrami i napadu.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 24.03.2020
10:17

Pravi Galaktikos

avatar
deki trbic
Tuesday, 24.03.2020
10:12

Dovedes Holanda i Sanca ili Mbapea i resen problem, prodas Benzemu, poklonis Bejla,resen problem.