Napulj u strahu, opet slučaj "Iguain"!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.10.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Prosto je neverovatno da bi ista situacija mogla da im se desi kao i pre par godina...

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Napolitanci još ližu rane kada je Pipita Iguain u pitanju, na kraju krajeva, otišao je u Juventus uz veliki bes, ali je uvek nalazio načina da ih golovima ponovo povredi.

Slavio je i na "San Paolu", možda je i taj gol prošle godine odlučio prvaka.

Ali, da li se sprema repriza?

Ovoga puta u pitanju je Pjotr Zjelinski.

Poljak igra odlično kod Anćelotija, svojevremeno ga je Sari doveo iz Empolija za 16 miliona evra, sada je jedan od ključnih igrača tima.

Pregovori o novom ugovoru ne idu dobro, jer agenti gledaju prema severu Italije, ali i PL.

Naime, klauzula koju Napoli želi da izbriše ili da duplira je oko 65 miliona evra, što za Juventus i Liverpul nije problem.

Čak, navodno u Juventusu veruju da je Poljak bolja investicija od Sergeja Milinković Savića, da, ako Pogba bude nemoguća misija, a Rabio izabere Barselonu, za Zjelinskog vredi platiti klauzulu i odvesti ga bez pregovora iz Napulja.

Kakav bi to bes izazvalo ponovo pod Vezuvom nije potrebno naglašavati, ali Poljaka hoće i Klop, čije su ponude odbijene prošlog leta, ali i pre dve godine, dok Zjelinski nije igrao u ovakvoj formi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 12.10.2018
18:03

Ako Kovacic kojim cudom se vrati u Real isao bih po njega.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 12.10.2018
17:04

Klauzule ili ne sto bi neko na silu drzao igraca ako on hoce da ide i sto mu se to zamera ? Nije rodjen pod Vezuvom pa da ga nesto prozivaju, doso covek iz poljske da igra fudbal i uzme lovu.

avatar
deki trbic
Friday, 12.10.2018
16:07

Logicno da je on bolja invensticija od naseg SMS-a koji je i iskreno prosecan igrac, menadzer mu je naduvao cenu, a ne vredi ni 50 miliona.

avatar
Oldboy
Friday, 12.10.2018
14:44

Samo prodajte najbolje igrače Juventusu pa se posle pitajte što najviše dobacuju u LŠ, a boga mi i u prvenstvu ponekad

avatar
Mak-Juventino
Friday, 12.10.2018
12:44

Odlican igrac , potencijalno svetska klasa ! Ali nista od ovo , siguran sam da ce potpisati novi ugovor

avatar
Tommy_Shelby
Friday, 12.10.2018
11:25

Ovaj ce biti vrhunski igrac,ove sezone je eksplodirao. Po meni bolja opcija od SMS-a.

avatar
DropkickMurphys
Friday, 12.10.2018
11:25

Prosto,igraci ne zele bez preke potrebe da se zadrzavaju u Napulju.Trofeja nema,bezbednost igraca je na upitnom nivou,grad je prepun pljackasa,prljav i siromasan(imao priliku da boravim tamo).Svi ce,osim par izuzetaka(Hamsik,Insinje)pohrliti u jace i vece klubove,sto zbog trofeja,boljih ugovora ili boljeg mesta za zivot.Jos ako postoji prihvatljiva klauzula,epilog je jasan.De Laurentis mora poceti da ulaze vise u tim,da uzima trofeje.Ali,cinjenica je da mnogi igraci i izbegavaju da zive u Napulju,tako da je ovo neminovnost.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Friday, 12.10.2018
11:10

Pisali su juce italjanski novina i germanski bild da ce u januaru Juventus ponuditi 60 mil za James Rodrigez. Poklapa se sa intervju koji je uradio Agneli pre nekoliko dana da ce se dovoditi vec poznatih,klasa i marketinski isplatlive igrace jer edini koji moze da namali taj finanzizki jaz izmedju reala,barse se ostalih klubova je upravo Juventus sa ovim novom politikom. James je igracina i jednostavno uvek na lose mesto u lose vreme mislim da mu je ovo zadnja sansa da dojde u pravi klub i da pokaze sve sto zna.