Napolitanci žele jaču vezu, knjiga spala na dva slova!

Autor: Stefan Matić
utorak 26.03.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net

Ništa od velikih imena sa kojima je Napoli bio povezivan prethodnih meseci.

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Klub sa juga Italije će i ovu sezonu završiti na drugoj poziciji iza neprikosnovenog Juventusa, tako da je ekscentrični vlasnik već krenuo sa pravljenjem liste pojačanja za narednu.

Na njoj se trenutno nalaze dva igrača veznog reda, u pitanju su Žordan Veretu iz Fiorentine i Pablo Fornals iz Viljarela, ako je verovati Tutosportu.

Francuz iz Viole ima istog agenta kao i igrač Napolija Hisaj kome slede novi pregovori oko produžetka saradnje, Albancu ističe ugovor 2021. godine.

Ovu priliku će Laurentis svakako iskoristi kako bi popričao oko dostupnosti Veretuta i spremnosti "Ljubičastih" da puste jednog od svojih najstandardnijih igrača ove sezone.

Kod Fornalsa kočnica je njegova klauzula koja iznosi 30 miliona evra, Viljareal se još uvek nije osigurao od ispadanja u niži rang španske lige, pa Laurentis svakako čeka završetak Primere da vidi sve moguće opcije.

Fiorentina Kjevo

Španac je ponikao u "Žutoj podmornici", ali je morao zaobilaznim putem preko Malage da stigne do mesta prvotimca Viljareala, ove sezone je odigrao 41 utakmicu za španski tim sa učinkom od četiri gola i pet asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke