Napolitanci u strahu, Juve sprema novi scenario "Iguain"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.05.2018.
09:15
Izvor: Sportske.net

Agent podgrejao vatru, ali čini se da bi De Laurentis morao da se iseli iz Napulja ako bi ovo učinio...

BETA/AP Photo/Salvatore Laporta
BETA/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Italijanski mediji prenose da je Napoli u strahu.

Naime, prema nekim informacijama, Juventus će pokušati da ponovi situaciju oko Iguaina i da kupi Kalidu Kulibalija od Napolitanaca.

Čovek koji je srušio Juventus golom na "Alijancu" navodno je nezadovoljan, želi da ode, pošto i Sari izgleda napušta "San Paolo", a njegov agent je podgrejao priče.

"On je na nivou da može da igra bilo gde. Juventus? Zašto da ne, ali sačekajmo da se sezona završi"

Međutim, ovo je teška misija, odnosno nemoguća, jer Kulibali nema klauzulu poput Iguaina, a i ako bude insistirao da ode De Laurentis ne bi smeo da ga proda Juventusu.

Sjajni štoper zarađuje svega dva miliona evra po sezoni i ima ugovor do 2021. Nezadovoljan je novcem, ali želi u veći klub, Napoli je prošlog leta odbio ponude Čelsija i Evertona koji su nudili oko 50 miliona evra za ovog štopera.

Senegalac ima 27 godina, četiri sezone je pod Vezuvom, igrao je ranije za Genk, on je samo jedan od igrača koji bi želeli da odu, priča se da će Žorginjo sigurno napustiti Napulj, da Albanac Hisaj takođe ima nekoliko ponuda i da je njihov motiv ne samo novac, već i očekivanje da klub padne nakon odlaska Sarija.

Rejna je već potpisao za Milan, stiže Rui Patrisio kao zamena, a Napolitanci ciljaju Verdija, Iranca Jahanbaša, Kijezu, Zenelija kao i "Ćolita" Simeonea koji ih je uništoo u Firenci pre desetak dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 09.05.2018
10:32

Nadajmo se da ne ...

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Wednesday, 09.05.2018
09:44

Kalidu je odlican igrac vec nekoliko godina i da je igrao u veci timu verovatno bi se dizalo veca fama za njega svaku godinu , ali mislim da je ovo vas nepotreban transfer kad imas Rugani i Caldara koji moraju da se forsiraju od ovu sezonu i svakako iskusniji Chielini,Benatia,Barza sto je dovoljno za stopersku poziciju.

avatar
Mangus
Wednesday, 09.05.2018
09:21

Logicnije mi je da ode u Celzi.