Napolitanci se ne šale, kupuju najbolje od "Boginje"!

Autor: Stefan Matić
utorak 04.06.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac se pri dolasku u Italiju prvo obreo upravo podno Vezuva.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Završena je još jedna interesantna fudbalska sezone, doduše manje drame smo videli u Italiji negoli u Engleskoj ili Nemačkoj, gde se do zadnjeg kola borilo za titulu šampiona.

Juventus je nastavio svoju surovu dominaciju, povećao broj godina na osam, deluje da su se Alegrijevi momci trkali samo sa sobom. Njihov verni pratilac već par sezona, Napoli, i dalje ne uspeva da napravi veće probleme "Staroj dami", probaće De Laurentis ponovo sa kupovinama da najavi nešto bolje za narednu sezonu.

Kontroverzni predsednik je već odbio izdašnu ponudu za Kulibalija, sada se okreće ka kupovinama. Na meti je nekadašnji fudbaler njegovog tima, Duvan Zapata!

Skaj Sport Italija javlja da je postignut načelni dogovor za povratak dvadesetosmogodišnjeg  napadača koji je postigao 23 gola za Atalantu, koja je imala istorijsku sezonu i uspela da se kvalifikuje za Ligu šampiona.

Zapata

Dogovor je sledeći, uz novac za Kolumbijca ponudiće i Roberta Inglesea koji je već neko vreme interesantna opcija za Gasperinijia.

Zapata je bio igrač Napolija pet godina, u periodu od 2013. godine do 2018. godine Kolumbijac je zabeležio tek četrnaest golova na 54 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke