Napolitanci ne odustaju od bisera iz Boke

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.04.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net

Italijani čvrsto rešeni da vide tinejdžera u svojim redovima.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Sezona u Italiji se makar po pitanju šampionske trke završila, mnogi bi rekli i mnogo pre 33. kola.

Šampion jeste torinski Juventus koji pet kola pre kraja može da slavi svoju osmu uzastopnu titulu u Seriji A sa čitavih dvadeset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli.

Tim koji predvodi Karlo Anćeloti sa klupe je početkom sezone označen kao jedan od glavnih takmaca "Staroj dami" u trci za Skudeto, ali je tim sa juga Italije ponovo pao na ispitu odlučnosti.

Sledeće leto nam možda donosi i odlazak dva ponajbolja igrača Napolitanac, za usluge Kalida Kulibalija i Lorenco Insinjea se interesuje bogatiji klubovi od De Laurentisovog, milanski klubovi takođe jačaju tako da Napolitancima preti možda i gubitak renomea drugog kluba u Italiji.

Čelnici kluba sa "San Paola" će se u narednom prelaznom roku okrenuti ka dovođenju mladim igračima, fudbalerima koji mogu predstavljati novu snagu u trci za Skudeto narednih godina.

Radi se o mladom Augustinu Almendri, devetnaestogodišnjem pitomcu slavne Boke, Argentinac od prošle sezone nastupa iz prvi tim kluba sa "Bombonjere".

Napolitanci razmišljaju o ponudi u visini od 20 miliona evra što bi trebalo biti dovoljno za dolazak tinejdžera u Italiju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke