Napoli želi Nemca, "spisak" pravi problem?

Autor: Stefan Matić
petak 02.08.2019.
18:59
Izvor: Sportske.net

Vicešampioni Italije pred (ne)rešivim problemom.

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Aurelio de Laurentis nastavlja potragu za ofanzivcima, deluje da je do sada izgubio većinu bitaka. Za sada definitivno niko ne može da proceni gde će Ikardi da igra naredne sezone, dok je posao oko Džejmsa Rodrigeza bio osuđen na krah od samog početka.

Ipak prema pisanju italijanskih medija, Napolitanci su se okrenuli ka igraču RB Lajpciga Timo Verneru!

Dvadesttrogodišnji napadač je imao odličnu sezonu sa "Bikovima", ugovor mu ističe naredne godine i sam igrač je nagovestio da do produžetka saradnje neće doći. Međutim, u ugovoru Nemca postoji interesantan spisak koji diktira dalju klauzulu.

Navodno klauzula iznosi sedamdeset miliona evra, ali samo za probrano društvo od deset klubova. To su Juventus, Bajern Minhen, Borusija Dortmund, Real Madrid, Barselona, Mančester Siti, Mančester Junajted, Čelsi, Liverpul i PSG.

Timo Verner

Pošto Napoli nije na listi to znači da će morati da vode pregovore sa čelnicima nemačkog kluba, koji bi možda i potraživali više. Dosta se priča da je navodno Verner već dogovorio saradnju sa Bavarcima po isteku ugovora naredne sezone, ali De Laurentis je poznat kao tvrdoglav čovek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke