Napoli zbog Anćelotija najbliži velikom pojačanju!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.02.2019.
00:01
Izvor: Sportske.net

Momak za kojeg je zainteresovan veliki broj klubova, ima najveće šanse da završi na "San Paolu".

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Kako prenosi "Don Balon", Hames Rodrigez je u ovom trenutku najbliži prelasku u redove Napolija na leto!

Kolumbijac odrađuje svoju drugu godinu na pozajmici u minhenskom Bajernu, ali je utisak da Bavarci neće iskoristiti dogovorenu opciju sa Realom za kupovinu njegovog ugovor od "Los Blankosa".

Tako je sva prilika da će se Rodrigez vratiti u Madrid po završetku tekuće sezone, ali se očekuje da će španska prestonica biti samo usputna stanica za kolumbijskog reprezentativca ka Napulju.

Ekipa sa "San Paola" je veoma zainteresovana da Hamesa preseli u svoje redove, ove sezone im ne cvetaju ruže, ostali su i bez legende kluba Mareka Hamšika, koji se nedavno preselio u Kinu.

De Laurentis je najavio dva ili tri velika pojačanja za narednu sezonu, izgleda da će jedno biti Hames Rodrigez, koji bi rado karijeru nastavio u Napoliju, zbog trenera Karla Anćelotija, sa kojim je uspešno sarađivao u madridskom Realu.

Za Hamesa je ozbiljno zainteresovan bio i Juventus, ali su "Bjankoneri" odustali, kako su kaparisali Erona Remzija iz Arsenala za narednu sezonu.

I Arsenal se dovodio u vezu sa Kolumbijcem, jasno je da bi predstavljao veliko pojačanje za ekipu Unaja Emerija, ali Arsenal je finansijski limitiran i pitanje je da li bi mogao da se izbori sa konkurencijom u trci za potpis kolumbijskog veziste.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke