Napoli spremio brdo novca, pokvariće planove Arsenalu i Junajtedu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.02.2019.
16:47
Izvor: Sportske.net

Spremaju se velike stvari u Napulju.

Matteo Bazzi/ANSA via AP
Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Napoli ne blista ove sezone, drugi su u Italiji, ali su jako daleko od prvog mesta, ispali su u kupu od Milana, u Ligi šampiona još u grupnoj fazu, sećamo se da su igrali sa Zvezdom, Liverpulom i PSŽ-om, završili su kao treći i preselili se u Ligu Evrope.

Karlo Anćeloti još uvek pravi ekipu po svom ukusu, letos je dobio par pojačanja, najveće je svakako bio Fabijan Ruiz iz Betisa, ali utisak je da Napolitancima nedostaje kvalitetna udarna igla.

Arkadijuš Milik kuburi sa povredama, Mertens je daleko ispod nivou iz prethodnih sezona, izgleda da će Aurelio De Laurentis morati da dreši kesu.

Pisali smo da su na radaru kluba tri fudbalera (Lozano, Imobile, Beloti), ali izgleda da je i četvrto ime u igri i možda ima još veće šanse da se preseli na "San Paolo" od pomenute trojice.

U pitanju je talentovani Danac iz Ajaksa Kasper Dolberg, kojeg ekipa iz Napulja prati već neko vreme.

Kasper Dolberg

Nakon jedne sjajne sezone imao je mladi napadač problema sa povredama, ove se vratio u pravi ritam i postigao 10 golova.

Napolitanci su u njemu prepoznali veliki talenat, pa neće žaliti novac da ga presele u svoje redove, spremni su da se suprostave jakoj konkurenciji, u ovom slučaju Arsenalu i Mančester junajtedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 20.02.2019
22:59
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 20.02.2019
21:31

Jeste talentovan ali nista pretjerano, cak ni u Ajaxu nije redovan. MANU nije potreban, Lukaku ce sigurno biti prva opcija samo da udje u formu. Bilo bi dobro kada bi dobio konkurenciju u vidu nekog starijeg igraca sa iskustvom koji dobro igra glavom i koji je snazan a da je spreman biti na klupi.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 21.02.2019
18:29

Ma nema sile da Lukaku bude prvi spic. Decko jednostavno nije dovoljno dobar za prvog spica Junajteda. Uporedi njegov prijem lopte,pas i kreativnost i okretnost sa Levom,Suarezom,Benzemom,Aguerom,Kavanijem,Kostom,Ikardijem... Neki od njih nisu u top formi al su svi bolji od Lukakua. Junajtedu treba top spic. Ili ce cekati Rasforda da dostigne nivo top igraca,ili ce dovesti nekog. Kakav Lukaku...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 23.02.2019
00:58

Jeste jaci,za svoju konstituciju prilicno brz,ima top u nozi al dzabe kad ne ume da iskontrolise taj sut. Da je ta snaga suta Marsijalu... I gde da u 25 godina uvezbava prijem,Junajted sebi ne sme da dopusti da ima igraca u tim godinama koji mora da uvezbava kontrolu lopte.

avatar
Anonymous Official
Friday, 22.02.2019
14:07

Jeste prijatelju ali to se uvjezba. Lukaku je jak kao bik,snazniji od svih navedenih,ima snazan udarac,dobro igra glavom,nije ni spor za svoju tezinu cak se moze reci da je i poprilicno brz. Samo treba malo da probusi kasiku i da se max posveti treningu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 20.02.2019
20:20

Jel I'ma neki igrac sa kojim nije povezan Junajted? Nek oni skautiraju, ja cekam taj novi ugovor sa Ererom. Nas pit bull koji nije dijabola u glavi ( Naigolan, Vidal ). Naravno, dobar spektakl za vikend Koji zasluzujes oba kluba spram svog renomea.

avatar
Jasminn
Thursday, 21.02.2019
14:13

Pitanje ako moze, zbog cega ti posjecujes ovaj sajt? Da popijes pivu, odigras partiju pikada, udvaras se rastavljenim zenama? Ili dolazis bas zbog toga sto ovaj sajt svakodnevno pise o nekim novim transferima? Da ne pisu svakodnevno Barca kupuje ovog, United onog Real ovog, Bajern onog, ti bi i dalje dolazio svakodnevno na sajt? Dolazio bi na pivu jel de?

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 20.02.2019
19:16

Ma iskida se Junajted oko njega...