Napoli se pojačava u SAD!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 04.12.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

Italijani u pregovorima oko angažovanja talentovanog fudbalera.

Epa/Cesare Abbate
Epa/Cesare Abbate

Povezane vesti

Sve se više piše o rekonstrukciji tima koja se sprema na "San Paolu", sve je počelo serijom loših rezultata, potom su igrači odbili da idu u karantnim po naređenju predsednika De Laurentisa, koji ih je ozbiljno udario po džepu zbog toga.

Rezultati se nisu popravili, šuška se da bi i Karlo Anćeloti mogao da ostane bez posla, a sve se glasnije priča i o odlasku velikog broja igrača.

De Laurentis je navodno spreman i da proda klub, sva je prilika da su pred Napolijem teški dani.

Svesni su u klubu da bi uskoro mogli da ostanu bez nekoliko jako bitnih igrača, pa uveliko traže i zamene za njih.

Kaljehon i Mertens su među prvima koji bi mogli da napuste klub, pa je pojačanje na krilnim pozicijama jedan od prioriteta kluba sa "San Paola".

Tako je velika želja uprave krilni fudbaler Los Anđelesa Brajan Rodrigez.


U pitanju je 19-godišnji urugvajski internacionalac, smatran je za jednog od najtalentovanijih igrača u Južnoj Americi, a već ima i šest nastupa za seniorsu selekciju Urugvaja, postigao je i tri pogotka.

Predviđa mu se blistava karijera, trenutno igra u MLS ligi u dresu Los Anđelesa u koji je stigao pre manje od šest meseci iz Penjarola.

Sada je i Napoli stao u red za njegov potpis, već su otpočeli pregovore sa biznismenom Pablom Bentankurom oko njegovog angažovanja, videćemo da li već u januaru mogu da ga presele u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke